Sunday, July 8, 2012

#Blueberry Muffin!



ini merupakan post ke 1234 aku.
Percaya atau tidak.Tak percaya pergi kira jumlah entry yang aku dah update selama ini.

Update makanan lagi. Sapa tengah lapar pasti bertambah lapar bila nengok post entry aku ni.Kan?
Muffin Blueberry di hari ahad yer.

Kali ni takde resepi yer semua.Sebabnya ni aku guna tepung muffin yang aku beli kat kedai bakeri. Kedai BAGUS namanya. Dah lama beli tapi tak buat-buat. Akhirnya aku buat di pagi ahad yang membuatkan aku bertambah bz hari ini.

Taraaaaaaaaaaa.Inilah dia hasilnya
Sedap!
Esok2 aku nak buat sendiri Muffin Blueberry. Bilakah itu? Tunggu aku rajin lah.









2 kesan tapak kaki:

rAIHan said...

nampak sedap..^^

Sue-Rya Qistina said...

nmpk sedap. mesti mudah je kan klau guna tepung muffin tu? nak cariklah nnt. hehehe :D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Tinggalkan Link Kamu...Nanti saya pergi melawat Blog kamu pulak okey!

 

Copyright © 2011 Reserved to silent thinker
Design with love by CikBulat