Sunday, July 8, 2012

CONTEST KE 3 HAZWAN HAIRY


#Contest.

Selamat tengahari dan selamat hari sabtu.
Jom bercontest di tengahari sabtu. Contest apakah?
Contest ke 3 dari Hazwan Hairy. Kenal tak Hazwan Hairy?Alah Encik blogger yang semakin hari semakin femes amos!
Nak kenal sila rajinkan jari-jemari, tangan dan kaki terjah blog beliau Hazwan Hairy.





Kenapa saya suka masuk blog Hazwan Hairy

Tuan punya blog kata ayat yang kreatif akan dipilih. Jujur ku katakan aku tak kreatip yer. nak berpantun ke berpuisi.
Ok.nak menjawab soalan.
Suka masuk blog Hazwan Hairy sebab blognya ringan,simple dan mesra alam.eh2. Maksudnya tuan punya blog peramah dan mesra dengan para pembaca blognya. Kalau kau singgah bagi salam ke say hi sudah pasti akan dibalas. Tak percaya? Pergi cepat say hi to him okeh.
 Selain itu,blog beliau banyak berkongsi info-info seperti info kesihatan. Tak percaya sila usha-usha yer!
Lagi-lagi aku suka masuk sebab headernya yang cantik,tertarik dan memang aku suka lah. Terasa nak pinjam header sehari. Boleh tak HH..Ok merepek.

Adakah jawapan ini boleh diterima HH? Boleh kira kreatip tak...



siap.ok.
happy blogging semua!



10 kesan tapak kaki:

hairy said...

haha nak gelak dulu..boleh amik lah letak jap...hehehe...
btw terima kasih sbb sudi meriahkan lagi walaupun anda skrg tgh bz....sgt2 hargai anda....ulsan anda padat dn mnrik..all the bset tau...hery doakan anda berjaya dlm bsnes raya..amin

rAIHan said...

raihan pon join jugak cntest nie..good luck..

hairy said...

hery dtg copy link tuk d BW nnti smbil tgk calon2 pemenang :-)

aisyah humaira' said...

hai !
niera bw ke blog awesome ni :)

http://www.aisyahhumaira.com/2012/07/contest-ke-3-hazwan-hairy.html

psstt,menarik blog ni,so niera dtg follow sekali lah :)

yN crEATioNs said...

hai siLent tHiNker...JoiN coNtsT ae..guD Luck tau..

HanaNabihah said...

Salam. Hana dari contest yang sama no.66! Datang BW. Good Luck ye! =D

Cik Rongoks said...

datang melawat sini ^^

http://ikapukpuk.blogspot.com/2012/07/contest-ke-3-hazwan-hairy.html

Nor Atiqah Aisyah said...

salam :) eykaa datang singgah n follow ^^ goodluck ^^ btw, nice blog :) salam ramadhan ^^

Deary Ainn said...

salam kenal:)
kte dri contest yg sme:) gud luck ye:)
bw n flow here:)ada ksmptn jom singgh cnie..hehe
http://deary-ainn.blogspot.com/2012/07/contest-ke-3-hazwan-hairy.html

Cioccolato World said...

dieya datang sini dari contest yang sama
follow mollow kamu, good luck ya

http://www.dieyaworld.com/2012/07/contest-ke-3-hazwan-hairy.html

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Tinggalkan Link Kamu...Nanti saya pergi melawat Blog kamu pulak okey!

 

Copyright © 2011 Reserved to silent thinker
Design with love by CikBulat