Sunday, July 31, 2016

Setahun yang lalu


#ini autopost

Setahun yang lalu. pada waktu ini.
sesiapa yang dengar cerita kami mesti ketawa agaknya. ada jugak macam tu. love story macam tu.
siapa follower blog ini akan terbaca kisah2 sebelumnya.
how we got know each other. how we meet. and so on.
Bila throwback pun rasa2 sendiri nak gelak. nak ketawa. something yang mmg unexpected.




a year ago.he asked me if i'm single atau dah ada sesiapa.
siap dengan gambar cincin dan ayatnya " sudikah awak menjadi isteri sy"
terkejut ok. nasib tak pengsan!
haha.
biar betul mamat ni. takkan la.
i siap tak pegang.takut nak reply. tertanya2. esoknya baru reply msg

hilang sedikit memory  masa excident hr tu.
tapi seingat aku, ak tak say YES dan tak jugak say NO.
aku kata kawan dulu kenal hati budi. yelah tak ke giler baru kenal tak bapa nk lama tiba2 ajak kawin.hihi

Tapi itulah perancang Allah untuk sy dan dia.
Jodoh itu kan rahsia Allah. Kita tak boleh nak jangkka.
Alhamdulilah....dia seorang yang memahami, alway support me dan segala-galanya lah.

Semoga urusan kami selepas ini dipermudahkan.
Doakan kami.
T.Kasih


till we meet again.

Saturday, July 30, 2016

Husna Lily


Husna Lily.
Anak kawan sekolah.
suka sgt dengan husna sebab dia bambam.geram.suka makan dia ni





tiada kata



entah mengapa. tiba-tiba teringat arwah mak en tunang.
entah tiba-tiba terfikir.
i dont have any memories with her.
pertama kali jumpa masa mula2 encik tunang bawak datang rumah.
kali kedua jumpa masa majlis pertunangan
kali ketiga di hospital. masa tu di CCU. 

Bunga atas tu arwah yang buat masa majlis pertunangan kami.
sampai sekarang simpan.
itu je yang ada untuk diriku. mungkin. 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Tinggalkan Link Kamu...Nanti saya pergi melawat Blog kamu pulak okey!

 

Copyright © 2011 Reserved to silent thinker
Design with love by CikBulat