Saturday, January 14, 2017

tak sabarrrrrrrrrrrrrnyaaaaaaaaaa..




tak sabarnyaaaaaaaa nk amik album kawin.
nnt lah review sapa photographernya.


Monday, January 2, 2017

Kisah kami : Alhamdulilah sebulan.



Alhamdulilah.
Sebulan jadi husband & wife.
were are PJJ.
PJJ ok. sorang utara. sorang seberang laut cina selatan.
Sesuatu tu berlaku mesti ada hikmahnya. 
Allah is best planner.
Ingat tu.
Semoga iols dapat bertabah.




Review Kawin : Make up majlis tandang


tak reti make up sendiri.
iols tak pernah make up.
carik MUA dekat fb. mostly my wedding preparation online. semua booked online.



request dekat liza make up simple. Nak natural je. tak nak heavy2.
Hasilnya ini. Suka lieza make up.
muka iols sama je. beza sikit tak pakai speck loh.
i is rabun,tak berapa nampak tu. Hari ini tak berjaya pakai pakai contact lens. mintak tlg MUA pun xdapat tolong. Mata ni cepat sgt kelip2.
Sudahnya iols pasrah la...dengan pandangan tak berapa nak jelas. Tapi suami iols.tetap iols nampak, Haha.


ni la MUA kita..Noor Lieza.
Kita suka make up awak!
sesiapa yg tengah carik MUA boleh cari lieza di Facebook : Noor Lieza


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Tinggalkan Link Kamu...Nanti saya pergi melawat Blog kamu pulak okey!

 

Copyright © 2011 Reserved to silent thinker
Design with love by CikBulat