Saturday, December 11, 2010

:: kau kena pakai spek jugak!! ::

 adik!!
kau kena pakai spek jugak!!!
haha! tahniah weh aku ucapkan..hishh..ape punya kakak la aku ni kan.

cerita bermula 9 disember. Nak dijadikan cerita aku pegi kedai cermin mata.Betulkan spek aku yang mengada-ngada longgar sikit tue.Dengan bangga aku ajak adik!.Hah.adik aku On aje.Ko tak nak ikut pun aku pakse jugak lah!.Jahatnye aku. Adik aku dengan tanpa segan silu nak check mata dia! sekali check..Amik kau.Rabun jugak! Hah..dah kena pakai spek jugak!


p/s: aku blom sempat nak snap picture dia pakai Spek! nanti aku update balik Ok!








3 kesan tapak kaki:

mie said...

alahai!!!
welconme to rabun club..
ahhahaaaa

A.D.A.M. said...

Geng pakai spect! =D

Silent Thinker said...

welcome to the club!!
hoho!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Tinggalkan Link Kamu...Nanti saya pergi melawat Blog kamu pulak okey!

 

Copyright © 2011 Reserved to silent thinker
Design with love by CikBulat