Friday, December 10, 2010

"eqbalzack 2010 Giveaway Contest"

beberapa jam tak on9 tadi! pegi  berehat sekejap!!
bukak blog tengok dashboard< Blog I'm Following< ade entry di update oleh eqbalzack { Upin& Ipin Giveaway! ends 17/12/2010}
sekali aku tengok macam best!
dua kali memang Best! terus aku join!
hadiahnya kalender upin& ipin 2011
senang aje tau!
jom kawan-kawan kite join! tak salah mencuba kan!


T&C nak join ade di bawah ni...Klik tau! 



perlu letak banner ini!

saya dah lame jadi follower blog eqbalzack [ eh yeke lame??..alahh yg penting dah follow b4 ni! ]

Ok! saya nak tag my best frend huda[ ini blog dia- ~SiL@Ng K@t@~ ] dan new frend dunia blog adrina sidek 


prizenya calender Upin & Ipin! Wah memang Best.Sape tak kenal Upin & Ipin. Anak buah aku dok giler tau!hari-hari tengok.Siap boleh hafal dialog~
memang besar pengaruh Upin Ipin.


Ok.Siap!!!







7 kesan tapak kaki:

نورالهدى said...

tag name blog ku owh!!! sy malu... x oyh iklan kan malu!!

ZACK ENTRY said...

gud luck..=)

Silent Thinker said...

huda~ sejak bile ko malu ni..alah xpela.bukan sllao ak tag kau

Silent Thinker said...

en zack~ mekaseh yer

eqbalzack said...

tima kaceh join giveaway abg eq...
abg eq dah linkkan ke blog..
happy weekend...

Izamir Ridzwan said...

good luck.. sy follow blog ini juga

FasiHaH SupiaN said...

good luck! kita pun join. :) follow sini. :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Tinggalkan Link Kamu...Nanti saya pergi melawat Blog kamu pulak okey!

 

Copyright © 2011 Reserved to silent thinker
Design with love by CikBulat