Saturday, December 11, 2010

::PELIK SANGAT KE NAMA BLOG AKU NIH? ::


Segmen PELIK SANGAT KE NAMA BLOG AKU NIH?.di taja oleh Ben Ashaari 



  1. Header Blog Ben Ashaari 
    udah letak! nampak tak kat atas tue~ sape tak nampak dia pendekk umur!~lalalala...

  2. Tajuk : PELIK SANGAT KE NAMA BLOG AKU NIH ? 
    Udah di tulis kat atas! seperti kamu-kamu lihat~ same kan.Macam ben ashaari cakap~

  3. Sila ceritakan dari mana  boleh dapat nama blog tu
    Silent thinker nama blog saya! aku pun sudah lupe dapat dari mana.Jumpa tepi tasik masa bersiar-siar kot.Auta aje itu~ aku berfikir berjam-jam masa nak letak nama. Apa aku nak letak nama ek? aku pun berfikir dalam diam! i got it! " Silent thinker"

  4. Apakah maksud disebalik nama blog kamu
    ade udang disebalik batu~...silent thinker tu maksudnya seorang pemikir yang senyap! owner blog ini memang seorang pendiam yer~[ poyos kau jiha! pendiam ke ko?]

  5. Siapa orang kuat blog kamu.
    ofkosss la diri saya sendiri, orang yang banyak bagi motivasi kat saya[ siapakah..rahsia!!] kawan-kawan yang memberi sokongan, para pembaca & pengomen blog! ..tanpa mereka siapalah saya..Ececeh kau~~

  6. Angan angan terhadap blog kamu.
    angan-angan ek..hmm..kalu boleh nak salah satu blog yang menjadi tumpuan pembaca! tiap masa ade readers. 10000 visitor sehari??haishh macam besar sangat angka tu aku tengok! Eh tak salah kan.kata angan-angan kan.betul tak???!!!lHaa...agi satu nak menang award siap naik pentas dapat trofi!!~

  7. Kalau nak tukar nama blog ,  nak tukar nama apa.
    tukar?? tak akan pernah ku tukar! sebab ape nak tukar??

  8. Kalau berkemampuan , korang nak iklankan blog tu kat mana ?
    Nak iklan kat semua tempat yang boleh! tamaknye kau~ aku nak iklan kat majalah-majalah.macam PC ke.

  9. Blog yang pastinya wajib korang singgah setiap hari 
    Alaa...satu je ke? tak boleh lebih ea? yang memang wajib singgah ofkoss blog Abg Ben Ashaari 
  10. SAYA SUKA BLOG SAYA KERANA blog buat saya tersenyum,gembira dan saya puas dengannya!~~

1 kesan tapak kaki:

nuR izyan said...

tsenyum gak tgk blog ni :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Tinggalkan Link Kamu...Nanti saya pergi melawat Blog kamu pulak okey!

 

Copyright © 2011 Reserved to silent thinker
Design with love by CikBulat