Monday, September 24, 2012

ABC katanya.



ABC Coklat kata kak lia.
Kononnya nak pergi tengahari selepas event kalam.
 tapi apakan daya puan driver asyik salah masuk jalan kat roundabout.Ntah berapa kali pusing pun tak tau.
Sudahnya singgah minum cendol yer.Nak ABC tapi Cendol pulak yang dapat!
Cendol Pak Akob dekat section 16.Sedap! Tambah-tambah tengahari.memang heaven.

Kesudahannya makan ABC ni petang nak ke malam gitu.Dah nak pukul 7.Jadinya aku macam tak berapa nak feeling makan ABC.Esok2 nak pergi lagi lah.




ABC Fradoo.
Lokasi : Seksyen 2 Shah Alam (foodcourt bersebelahan dengan Uitm)
Harga : RM3.00





#Sapa suka ABC sila komen.Mana lagi tempat ABC yang best.Share lah yer!




1 kesan tapak kaki:

hazwan hairy said...

xsuka ice kacang..hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Tinggalkan Link Kamu...Nanti saya pergi melawat Blog kamu pulak okey!

 

Copyright © 2011 Reserved to silent thinker
Design with love by CikBulat