Thursday, June 28, 2012

Reunion di Majlis Perkahwinan


#Entry ini banyak gambar dan sepatutnya di publish sebulan yang lalu tapi lupa nak dipublish.
boleh pulak kan!

Majlis berlangsung 27 Mei 2012. Majlis perkahwinan Aisyah & Azmal. Aisyah adalah kawan masa sekolah rendah. Tapi sampai sekarang kawannya. Berdosa memutuskan silaturrahim!

Majlis perkahwinan merangkak majlis reunion unofficiol yang kami sendiri buat.
Jom tengok gambar reunion unofficiol kami.
Meriah dan  betapa bisingnya kami. Mintak maaf yer tuan rumah.

Sampai kira-kira pukul 12.15 tengahari. Waktu sampai pengantin dah sampai yer! Ok keciwa tak tengok pengantin sampai. bajetnya pengantin datang pukul 12..30 lah sekali awal. We all sampai pengantin nak makan. Tak menyempat punya pasal maka kami sibuk nak ambik gambar (sila tengok gambar bawah yer). Ini gara-gara Maton & the geng yang nak balik awal katanya tapi sudahnya balik sekali dengan geng aku jugak.



Lepas bergambar. Lepak-lepak makan. Tapi aku tak makan.Kenyang! Sebab aku baru aje g kenduri sorang lagi kawan.Makanya temankan Cik Driver aje sambil ada cik photpgrapher yang shoot picture!







Si  kembar, Ain dan sikin. 
Lepas ni giliran mereka. Bulan November nanti.




Ini pulak artis yer! Sampai aje terus serbu. Excited je semua bila nampak shud.
Maklum saja dah lama tak jumpe.Aku sendiri tak jumpa sejak tahun 2006. Lama kan. Shud berkhidmat di Sabah sebelum ni. Askar yer!




Masa untuk tukar-tukar no telefon. Yang bertudung oren peach itu lah Cik Driver saya!




Punyalah tunggu si lelaki-lelaki. Rupa-rupanya lepak bawah pokok!
Nasib aku nampak korang kan! Di call tak dapat2.





#Banyakkan gambar dalam entry ini. Friends forever uols! Ada masa kite buat reunion yer!
Aku belum sempat-sempat nak merancangnya. Sibuk katanya!





3 kesan tapak kaki:

hairy said...

best kan klo dpt jmp ngn kwn2 time sekolah rendah....hehe...

Silent Thinker said...

memang best!

CINTA UNTUK KITA said...

rindu gila membe skola dlu2..huhu :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Tinggalkan Link Kamu...Nanti saya pergi melawat Blog kamu pulak okey!

 

Copyright © 2011 Reserved to silent thinker
Design with love by CikBulat