Wednesday, December 28, 2011

EyeStudio Photography



Selamat Tengahari semua!
ini entry sambungan Suatu Petang di Shah Alam
Apa kes aku 2 hari ni asyik tulis entry sambung-sambung. Jawapannya sengaje.Banyak sangat kan.kalu buat 1 entry sah-sah panjang mengalahkan jambatan Pulau Pinang.

last friday ke Eyestudio untuk teman iqa beary shoot.white studio uolsss.
Akhirnya wishlist dia tercapai! Dapat bershoot dekat studio.
Seriusly memang impressed dengan hasil kerja Eyestudio. cantik-cantik tau!
Tak percaya pergi like Fanpage Eyestudio

EyeStudio Photography

Awesome! dan Cantik ! hasil kerja mereka.Sangat-sangat suka.
Di sini ada beberapa keping gambar Iqa Beary. Gambar original daripada Eyestudio. Dan saya mengedit jadi seperti di bawah.







Eyestudio menyediakan pelbagai perkhidmatan photografi seperti perkahwinan, party,portraiture, tunang, outdoor dan macam-macam. Bagitahu je nak gambar macam mana kat mereka.
Kalau rasa nak gambar kawin yang cantik pergi call mereka.
dan kalau rasa-rasa nak buat portfolio macam gambar di atas pergi call mereka.
pendek kata nak gambar macam mana bagitahu je kat mereka. Jangan bagitahu aku tau sebab aku takde DSLR. hanya ada kamera buruk si Olympus yang dah 4 tahun berjasa! walaupun buruk aku tetap syg ok!

bawah ni contoh-contoh gambar dari EyeStudio Photography


Couple photoshoot

husband & wife

portfolio

pre wedding

pre wedding

konvokesyen

portfolio

wedding

wedding

wedding

more pictures pergi Fan Page Eyestudio Photography
*** all picture credit to EyeStudion.Maaf pinjam gambar!


Berminat dengan perkhidmatan mereka:
Call 03 55236880 @ 0194766943


Contact


Latest offer from EyeStudio..
Family Package
RM229! Sangat Murah tu tau!
Cepat-cepat...sampai 31 dec 2011 sahaja





p/s: entry ni patut dipublish tengahari semalam.tapi disebabkan kesibukan menjilid tesis terus tergendala.







1 kesan tapak kaki:

lyly yAna said...

couple photoshoot tu ialah kakak angkat saye !

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Tinggalkan Link Kamu...Nanti saya pergi melawat Blog kamu pulak okey!

 

Copyright © 2011 Reserved to silent thinker
Design with love by CikBulat