Tuesday, December 27, 2011

Suatu petang di Shah Alam.


Selamat pagi. Selamat hari selamat. Semoga hari ini lebih baik dari semalam.
Macam tak pernah je aku mulakan entry dengan ayat macam tu.Tapi takpe lah.
Ini adalah sambungan entry Overview Cerita. iaitu entry yang ditulis dan ditaip sendiri oleh saya. Klik order post atau perkataan Overview Cerita yang berwarna merah. klik warna lain memang sampai tahun depan pun tak kan jumpa.

Entry ini mengisahkan cerita saya dan fafa yang dipaksa oleh Iqa Beary untuk menemaninya ke Photoshoot di Eyestudio di Laman Seri,Shah Alam.
Aku ni sebagai penunjuk jalan tak bertauliah ke sana. Kononnya aku orang selangor dan biasa pergi Shah Alam jadi terrer lah. Takda maknanya. Kami ikut signboard je. Berdasarkan alamat Eyestudio Photography tu dekat seksyen 13 yang tak jauh dari stadium dan sekitar-sekitarnya adalah persiaran sukan. Makanya memang guna Landmark stadium la. dan alhamdulilah berjaya sampai ke Eyestudio dengan jayanya 2 kali pusing bangunan laman seri tu sebab tak nampak signboard Eyestudio. Memang la tak nampak walaupun ko pakai spek mata yang powernya begitu power. Sebab memangg takda lagi sinngboard eyestudio itu.


Eyestudio terletak di tingkat 2. gunakan kemudahan yang ada.naik pakai lif. Studionya cantik. Kesilapan aku lupa nak amik gambar. Dari tadi sebut Eyestudio aje. Tahu tak sapa pemiliknya. Aizul pemiliknya. Sapa tak kenal pergi tanya Prof google ok. Klik nama Aizul untuk mengetahui siapa Aizul .

 Sementara nak tunggu iqa beary shoot white studio berbual-bual dengan Aizul dan Shafik. Shafik dok menunjukkan contoh-contoh post pada Iqa beary, aku & fafa tengok aje. Kami tak terlibat ye. Teman sahaja. Iqa beary shoot almost sejam kot. Mula-mula we all join sekaki tengok dia shoot lama-lama malas pulak. So duduk kat depan tengok-tengok album gambar yang cantik-cantik dan superbb..


Lastly before balik harus bergambar dengan Aizul la. Ingat senang mau jumpa ke? Susah kot.


:semua gambar Aizul dalam ni.cantik-cantik.mintak ampun ye amik gambar cover album tanpa izin:

: Aizul & Me...Sila lah jeless..Abaikan tudung aku yang tak betul & macam tak pandang kamera dengan betul :

::we all with Aizul::

:: the crew & the model ::
dari kiri: shafik,jiea, iqa & lupa nama.



After habis shoot ke destinasi seterusnya Restoren Ayam Penyet AP.








2 kesan tapak kaki:

aizul marcello said...

tq guys sbb sudi jenguk2 kami! hehehe...

sila dtg lagi ok!

hamba ALLAH said...

kirim slm kt model tuh ye ^_^

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Tinggalkan Link Kamu...Nanti saya pergi melawat Blog kamu pulak okey!

 

Copyright © 2011 Reserved to silent thinker
Design with love by CikBulat