Friday, December 10, 2010

:: Contest Teka handphone by Aesyazealous ::

Jom join contest!
nampak mudah tapi agak mencabar jugak!
nak kena teka handphone ape yg Cik Aesyazealous guna tue
sape nak join boleh refer blog Aesyazealous
OK!
aku nak mula meneka nih!Wish me luck OK!




aku nie pengguna tegar Sony Ericsson tau! 
Sony!! Sony!!
i tak minat dengan Nokia tau! motorola ke ape ke..
Sony jugak!
eh! kau dah lari dari contest ni jiha!!!
setelah aku tilik-tilik,
jampi-jampi ..{haishhh!!! tak elok tu!}
aku rase Nokia X3
NOKIA X3!!!!


Aku nak tag sape yer??
kasi idea siket!!






2 kesan tapak kaki:

hans said...

uish
nak kena fikir2 kan dlu nih
apa2pun good luck untuk ekau n thanks for the tag

P/S : Blog Gua Kena Tegur Oleh Blogger

AesyaZealous said...

thanks dear joining my contest..haha mencabarkan? jgn risau! 3 org akan dipilih sbg pemenang! tunggu~

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Tinggalkan Link Kamu...Nanti saya pergi melawat Blog kamu pulak okey!

 

Copyright © 2011 Reserved to silent thinker
Design with love by CikBulat