Sunday, July 31, 2016

Setahun yang lalu


#ini autopost

Setahun yang lalu. pada waktu ini.
sesiapa yang dengar cerita kami mesti ketawa agaknya. ada jugak macam tu. love story macam tu.
siapa follower blog ini akan terbaca kisah2 sebelumnya.
how we got know each other. how we meet. and so on.
Bila throwback pun rasa2 sendiri nak gelak. nak ketawa. something yang mmg unexpected.




a year ago.he asked me if i'm single atau dah ada sesiapa.
siap dengan gambar cincin dan ayatnya " sudikah awak menjadi isteri sy"
terkejut ok. nasib tak pengsan!
haha.
biar betul mamat ni. takkan la.
i siap tak pegang.takut nak reply. tertanya2. esoknya baru reply msg

hilang sedikit memory  masa excident hr tu.
tapi seingat aku, ak tak say YES dan tak jugak say NO.
aku kata kawan dulu kenal hati budi. yelah tak ke giler baru kenal tak bapa nk lama tiba2 ajak kawin.hihi

Tapi itulah perancang Allah untuk sy dan dia.
Jodoh itu kan rahsia Allah. Kita tak boleh nak jangkka.
Alhamdulilah....dia seorang yang memahami, alway support me dan segala-galanya lah.

Semoga urusan kami selepas ini dipermudahkan.
Doakan kami.
T.Kasih


till we meet again.

1 kesan tapak kaki:

Ezy Loy said...

sweetnye.. siap bg gmbr cincin nk lamar..
=')

semoga dipermudahkan urusan awk..
semoga kekal hingga ke janah..
semoga bahagia selalu..
=)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Tinggalkan Link Kamu...Nanti saya pergi melawat Blog kamu pulak okey!

 

Copyright © 2011 Reserved to silent thinker
Design with love by CikBulat