Sunday, November 2, 2014

JJCM : MEE Udang Simpang Nyabor


food review.
Yes sy food lover.Suka JJCM dan kaki jalan.
Sementara masih di Sarawak meh kita explore makanan di Sarawak
Sarawak femess dengan Laksa Sarawak. 
Tapi..tapi dan tapi can not go la dengan laksa sarawak. Tak boleh masuk.Tak kena dengan selere i.


Semalam ke Kabong. Family day sekolah. Otw balik singgah ke Nyabor.
Nak try Mee Udang kedai lain pulak. Nasib tak menyebelahi kami. Kedai biru tutup! Dah petang.
Jadi kita try kedai lain plak.

Taraaaa....memperkenalkan Mee Udang



OK.Not bad.Sedap. Kuahnya boleh kata pekat jugak, ada 3 ekor udang besar.
Berbaloi la makan. Alhamdulilah kenyang.
Harga RM 25

inilah rupa udang2 yang telah dimakan oleh kami berlima.



inilah rupa kedai Mee Udang tersebut. Takde nama kedai pun.
kedai biasa2 saja. Well kedai biasa2..buruk2 tu yg selalunya jual makanan sedap.


Nak share beberapa entry JJCM di Saratok dan sekitarnya

2 kesan tapak kaki:

Ezy Loy said...

die pnye udang besar giler..
mmg berbaloi la mkn..
kalah restoran 5 bintang..

beba ifa said...

Jom join Giveaway !

http://kylifa.blogspot.com/2014/11/simple-1st-giveaway-segment-by-beba-ifa.html

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Tinggalkan Link Kamu...Nanti saya pergi melawat Blog kamu pulak okey!

 

Copyright © 2011 Reserved to silent thinker
Design with love by CikBulat