Monday, September 3, 2012

Alhamdulilah...




Kesibukan yang melampau ditambah mood yang ke laut. Bila aku on laptop aku hanya bukak FB dan emel yahoo sahaja. Gmail memang dah lama tak bukak!
Semalam gatal je rasa tangan nak bukak. Sekali tengok ada mesage "Duit Raya".
syukur Alhamdulilah. 
Bukak SAYS. Terkejut aku bila tengok total earning ada RM117. Eh2.macam aku tak share kempen dah lama. Terus Confius yer!




Bila tengok summarynya.Oh ini duit rayanya!
Rezeki katanya. Syukur Alhamdulilah. Terima kasih kerana memberikan aku rezeki ini..







2 kesan tapak kaki:

Leeza dayasari [santai leeza] said...

tahniah. dAh boleh tebus.

Sue-Rya Qistina said...

tahniah..syukur alhamdulillah..rezeki di bln Syawal :D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Tinggalkan Link Kamu...Nanti saya pergi melawat Blog kamu pulak okey!

 

Copyright © 2011 Reserved to silent thinker
Design with love by CikBulat