Monday, July 9, 2012

Suprise katanya!


Suprise! dan Suprise.
Inilah dia Suprisenya untuk mydear BF, cik Syafa.
Sila baca entry sebelum ini untuk lebih faham ok!

Taraaaaaaaa....



Homemade Choclate import dari Sg Petani. Jauh kau diterbangkan sampai masuk Universiti Malaya!
Dibuat oleh mylovely adik tinggi, Fariza Fauzi iaitu bekas roomate masa kat UPSI. 

Sapa-sapa berminat nak tempah kek atau Chocolate atau cupcakes yang super duper cantik, menarik dan akan buat korang giler sekejap boleh carik dia dia FB ok.
Harga ok.Berpatutan dan boleh request nak design macam mana, warna dan segalanya.

Boleh di FB beliau atau page bakerynya, Double F Bakery.



Ini jelah mampu diberikan untuk ko cik syafa! Harapnya ko suka dan senyum 3 hari 3 malam. Eh2!



Ok.Happy Blogging. 
#Terus terasa nak buat Homemade Choc lah.




4 kesan tapak kaki:

Sue-Rya Qistina said...

dah ramai yg buat biz choc ni kan. rase mcm nk buat sendiri je. hehehehehe

http://suriaqistina.blogspot.com/2012/07/proton-waja-terbakar.html

Kesuma Angsana said...

cantik ler!

Silent Thinker said...

Sue~ a'ah..ramai dah buat bisnes..sy pun nak blaja2 buat..
happy blogging.

Silent Thinker said...

Kesuma~cantikkan..pun sedap

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Tinggalkan Link Kamu...Nanti saya pergi melawat Blog kamu pulak okey!

 

Copyright © 2011 Reserved to silent thinker
Design with love by CikBulat