Tuesday, July 10, 2012

Ole-ole dari Bandung.


hai semua! Selamat Tengahari.Eh2 dah petang yer.
Selamat petang. Korang sihat tak hari ni.

Nampak tajuk entry idak. Entry yang aku tulis tajuknya "Ole-ole dari Bandung". Ole-ole = Hadiah/ present yer!

Kawan baik saya, Cik Syafa pergi ke Bandung baru-baru ni bersama-sama housematenya. Sesampai hati tak ajak aku. Eh2 kau housemate dia ke jiha? Tak kan!. Actually cik Syafa ada ajak tapi tak dapek la den nak ikut sekali sebab masa tu den belum bekerja. Bila belum bekerja namanya belum ada duit. Banyak benda nak bayar yer.Tiket flight dan segalanya. 

Dengan itu, Cik Syafa telah memberikan ole-ole untuk saya!
Terima Kasih Cik Syafa!
Jom-jom tengok apa Cik Syafa bagi.


Sehelai T-Shirt yang ada tulis Bandung di situ.


Kain batik yang berwarna coklat

Fridge magnet 

dan Ini. Pen dan keychain anak patung


ok.lagi sekali terima kasih cik syafa.



3 kesan tapak kaki:

CINTA UNTUK KITA said...

smart la design tshirt tu.. i like! :)

Sue-Rya Qistina said...

wah..bestnye! jarang dpt souvenir yg bnyk camni. slalu dpt FM je..heheheh..

zaxx said...

untunglaa..tak pergi pun dpt ole2..hihihi nk jugak,,:P

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Tinggalkan Link Kamu...Nanti saya pergi melawat Blog kamu pulak okey!

 

Copyright © 2011 Reserved to silent thinker
Design with love by CikBulat