Thursday, July 12, 2012

#Rakan Blogger : Hazwan Hairy


#Selamat berblog semua!


Pernahkan anda melihat header blog di bawah.Siapakah empunya diri dan blog..
Sapa tau atau kenal cepat jawab.

Hazwan Hairy

Pemilik blog adalah Hazwan Hairy. Nama blog liku-liku kehidupan. Seriusly aku suka header blognya.Cantik. Terasa nak pinjam tapi mana bolehkan.


Mari ingat sejarah! Aku mula-mula kenal blog Hazwan Hairy(HH) dari blogger Pezol Style. That time aku nampak entry tu ada tulis "Contest 1st anniversary liku-liku kehidupan". Terus bukak dan eh2 bukan blog Muin (rakan blogger jugak) yang ketika itu nama blognya liku-liku kehidupan. Terus bukak blog Encik Hairy, ok best dan terus follow sehingga kini. 

Sapa setuju  blog HH best dan banyak input?Cepat angkat tangan!
Blog HH ada pelbagai entry. Ada update tentang kehidupan harian, tips,contest dan lain-lain.
HH ni peramah dan mesra alam orangnya.Kalau kau komen entry atau tinggalkan message mesti akan dibalasnya.


 HH rajin mengadakan contest untuk follower-followernya dan rakan blogger .Rajin sungguh Encik Hairy!
Antara contest yang pernah dibuat adalah 
[1]Contest 1st anniversary Blog Liku-liku kehidupan - aku join dan dapat top up RM5
[2] Contest Kedua - aku tak sempat masuk sebab masa tu bz mengalahkan PM
[3] Contest ketiga-hadiah sangat menarik

Selain contest Encik hairy jugak rajin buat segmen bloglist bulanan. maksudnya untuk diletakkan di sidebar blog-blog yang terpilih.
tak percaya tengok ini Segmen Pencarian Bloglist bulan Julai. Ha ada nama aku di situ!

Selain itu Update tentang tips-tips. Klik sini untuk dapatkan tips bagaimana dapatkan BE daripada Nuffnang yer

Encik hairy jugak femes yer.Ala-ala artis gitu. Masuk majalah!
Majalah apakah ye? Lai-lai jom tengok!

Pertama kali masuk dalam Majalah Remaja edisi 15 mei
klik gambar untuk membaca kisahnya beliau masuk majalah 

#gambar pinjam dr tuan punya blog.


Kedua masuk dalam majalah Intrend Julai
klik gambar untuk maklumat lanjut

#gambar pinjam dari tuan blog jugak


dan yang latest Encik Hairy ada buat anugerah hokey!Ko penah buat-buat anugerah untuk blogger tak? Aku memang sah-sah tak penah.sebab malas.


Ok.sampai sini aje ye.Rajin-rajinkan jari jemari ke blog Hazwan Hairy.
Ok bai!




6 kesan tapak kaki:

Mk Syahir said...

wahh..untunglah abg retis kita tu =p

Pecinta pink^^ said...

sudah semestinya kenal Header itu..blogger semakin hangat di pasaran gitu..Hoho(^_^)

zaxx said...

waaa bagusnya..dh mcm review full episod ni..hehhe

hairy said...

fulamakkk!!!! entry tuk ery lah...hahaha...terkejut ngat aih..uwrghhhh!! terima kasih sbb bg kejutan n...haha..terharu sgt2 dh ni...cmna nk jwb ni......moga2 kita dpt jd rakan blogger slmanya...hehe..thankz alot jiha..appreaciate!

Sue-Rya Qistina said...

wah..rajinnya buat n3 psl Hairy retis ni. hehehe..bagus2 :)

Si Matatajam said...

Terjah dr blog hery...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Tinggalkan Link Kamu...Nanti saya pergi melawat Blog kamu pulak okey!

 

Copyright © 2011 Reserved to silent thinker
Design with love by CikBulat