Thursday, July 12, 2012

Contest MEGA2012 Hazwan Hairy



contest lagi.Memang rajin tahap dewa Encik Hairy.
I sibuk dengan stok baru masuk butik. Tak sempat nak berblog hari ini kau!

Encik hairy ada buat Contest MEGA2012 Hazwan Hairy.
Hadiah memang superbb yo!
Sapa nak tahu dan turut serta boleh ke blog beliau atau klik gambar dibawah ye.

Contest yang mempertaruhkan header blog anda.Dan like di Facebook.


Ini header tuan punya blog contest

Hazwan Hairy

Dan ini header blog saya!
Biasa aje kan.

silent thinker

Let's story mory tentang header blog saya.
Aku tak pandai buat header! Jadi aku memang upah Cik Bulat untuk buat header & templete blog aku.
Usianya ntah dah berapa aku tak ingat. Macam dah setahun lebih. Apa kan daya aku tak pandai nak buat header cantik-cantik macam uols.

Header aku simple aje kot.
Silent Thinker menunjukkan nama blog aku. Mengapa silent thinker? Sebab aku rasa nama itu unik pada masa itu. Eh no. Sebabnya aku seorang yang suka berfikir dan diam. Macam tu ke.

Dalam diam aku menulis menunjukkan bila aku menulis atau mengarang atau menaip entry aku diam aje.Tak bising-bising.

Muka aku pulak menunjukkan aku lah tuan blog. Saya biasa aje!tak cantik ok.

Gambar butterfly pulak sebab aku addicted dgn segala rama-rama atau butterfly.


Ok.itu aje.Panjang jual aku bercerita yer!
Walaupun header aku tak cantik.aku tetap join.
Walaupun aku tau aku takkan menang trofi tu aku tetap join.
Walaupun aku macam tak sempat nak berblog minggu ni aku join jigak tanda sokongan kepada tuan punya contest

Jom-jom memeriahkan suasana!

#happy blogging
#Hujan lebat kat luar.Selamat Malam dunia!



4 kesan tapak kaki:

hairy said...

ehhh knp entry ni x submit kat entry contest?nnti lmbt kang ok tercorot..hehe...btw terima kasih lg skli sbb sudi join contest mega ni..xsgka aihh terharu gila ngn anda..td psl entry ni contest..uwrghhhh.....all the best nnti kita promte..hehe

zaxx said...

gudluck cik silent thinker.heheh dpt hadiah besor kongsi la ngan org kmpung ni,hehhe

Sue-Rya Qistina said...

good luck and all the best ya! :D

MISS Z BERCELOTEH said...

Assalamualaikum...

GOOD LUCK!!!!

Miss z tak ada FB,
tapi miss z dah like header anda guna FB adik hehehe..

Kalau sudi LIKE lah header miss z juga eh :)

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=470412479636177&set=a.470077823002976.115444.294357500575010&type=1&theater

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Tinggalkan Link Kamu...Nanti saya pergi melawat Blog kamu pulak okey!

 

Copyright © 2011 Reserved to silent thinker
Design with love by CikBulat