Saturday, March 17, 2012

Quaker Oat Cookies




Pernahkah anda nampak cookies seperti di atas.
Adakah anda pernah rasa?
Aku sudah beli dan rasa! Sedap tapi bagi aku sangat, sangat dan sangat manis!

Quaker dah mempelbagaikan produknya dengan mengeluarkan cookies!
Dulu-dulu kan Quaker oat yang buat air tu kan.
Ada beberapa pilihan. Ada 4 kot.lupa!
Ada Chocolate Chips, honey nuts, apple & cinnamon dan raisin.
Tapi aku pernah rasa Chocolate Chips dan honey nut.
Dan aku suka yang chocolate chips!

packaging Quaker oat cookies ni ada 2. 
satu dalam kotak dan satu lagi pek macam dalam gambar!
Dalamnya kecik-kecik macam gambar bawah. Dalamnya lagi ada 3 yer!




:: Jemput-jemput rasa! ::




1 kesan tapak kaki:

Ezy Chiaki said...

biskut ni sgt sedap!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Tinggalkan Link Kamu...Nanti saya pergi melawat Blog kamu pulak okey!

 

Copyright © 2011 Reserved to silent thinker
Design with love by CikBulat