Sunday, February 26, 2012

berdate dengan bf saya.



Semalam kuar berdate dengan bf saya! Kau ada?
bf di situ adalah BEST FRIEND dan bukan boyfrend! Faham.
bf saya tengah kaya! balik kampung ajak teman shopping2. bukan window shopping. shopping terus!berplastik-plastik beli barang.
Well gadis berkerjaya katanya. 

Bertemankan motor aku makanya bergerak ke Sg besar yang  besar tu. Naik motor aje. Apakan daya nak bawak kereta tak pass-pass walaupun aku dah ada lesen kereta sejak 5-6 tahun lalu.
habis semua kedai di terjahnya. 
Penat berjalan...Haus..lapar.
Berehat sebentar di KFC. Eh lama kot. Makan-makan. Sembang-sembang. Gosip-gosip tanpa melihat jam dah pukul berapa. Sekali tengok jam. Mak kau pukul 1 lebih sudah.

ok!JOM BALIK.
before balik beli ABC untuk mak saya.


:: terima kasih cik tutor belanje makan!. Esok-esok aku dapat keje aku belanje ko pulak ::







1 kesan tapak kaki:

.........cP~ said...

Oh, duk sungai besar..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Tinggalkan Link Kamu...Nanti saya pergi melawat Blog kamu pulak okey!

 

Copyright © 2011 Reserved to silent thinker
Design with love by CikBulat