Monday, November 7, 2011

Bersawang blog aku.


blog berhabuk.bersawang. tak menyempat aku nak membuang habuk dan sawang2 tersebut.
ade sapa2 nak tolong bersihkan tak? aku kasi  gaji makan pizza!

Kesibukan tahap di wataraya ni!
Sibuk itu,sibuk ini. Apa yang aku sibukkan?
1) Betulkan tesis
2) siapkan jurnal refleksi
3) siapkan kajian tindakan
4) buat portfolio jualan & transaksi Ebay
5) buat mind map e-commerce
6) kritik jurnal
dan 
lain2 lagi.


banyak kan keje aku. jadi terpaksa la meninggalakn blog buat sementara waktu.
ada masa aku update sikit-sikit
walaupun sikit update la jugek kan daripada takde update langsung!



p/s: walaupun sibuk aku tetap join jadi AJK pelaksana program.siap kena jadi pengurus!ok next entry cite.


:: rindukan blog ::



1 kesan tapak kaki:

sya azleen said...

fuhhhh! fuhhhh! *tiup2 habuk2 sawang2.

ehee, bleyy mintak pizza da nih :D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Tinggalkan Link Kamu...Nanti saya pergi melawat Blog kamu pulak okey!

 

Copyright © 2011 Reserved to silent thinker
Design with love by CikBulat