Monday, March 21, 2011

:: Sleep test ::


nampak gambar atas tue tak. takut aku tengok wayar-wayar tu. berkaler-kaler..Hijau,Kuning, Biru, Merah. Cube kira berapa wayar yang ada? aku sangat malas nak kira!
tu gambar Mamat Ridha tengah tido. Sleep test nama orang putihnya.
Lokasi Pusat Perubatan Universiti Malaya. Tarikh aku lupe.tapi mggu lepas.tak sempat nak update kerana mak cik mamat ridha ni terlampau bz~

kenapa sleep test ni dibuat?
Ok.Ini 2nd sleep test! Yang 1st sleep test before dia operate. Hari tu Mamat buat small operate, buang tongsel dia!~ aku menangis berbaldi2 anta dia g Operation  Room tau. Perasaan masa tu takut,Risau!Mamat boleh Relax je! Mamat memang kuat! Tabah! Berani!
Sleep test kedua ni doktor nak tengok  hasil operate tu apa yg jadi. cara dia tido macam mana. ada berdengkur lagi tak, ada sesak nafas lagi atau tak. result tak kuar lagi!~ hopefully semua ok!
Korang semua doakan Mamat ridha yerrrr!
Sebab saya syg dia sgt2! Dia anak buah sy yg pertama~ Atok dan nenek sgt dia sgt2. apa je nak diturutkan sampai mak cik ni pun jeles..heee..


2 kesan tapak kaki:

cik najihah said...

hai kembar name :)

azliah mohamed said...

semoga mamat cepat sembuh....baru tau camtu dorg buat sleep test

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Tinggalkan Link Kamu...Nanti saya pergi melawat Blog kamu pulak okey!

 

Copyright © 2011 Reserved to silent thinker
Design with love by CikBulat