Wednesday, February 9, 2011

100 Blogger diperlukan

Blogwalking


Apa yang perlu korang buat ialah

1. Buat satu post yang bertajuk '100 Bloggers Diperlukan'
2. Pasang widget blogwalking di blog korang. Kod boleh diambil di sini. Sila jangan edit kod'nya
3. Submit permalink post di ruangan komen sini OK



senang aje kan!@
tunggu ape lagi! Cepat lah.
klik nama kat bawah untuk join 





2 kesan tapak kaki:

Kaspersky Seller said...

Salam safieya. tumpang lalu ye. jom shopping2 kt blog saye. jgn lupe promote kt member2 ye.tq :)

Cheap Kaspersky Online Store - Click Here!

-plz forward- :)
http://cheaper-kaspersky.blogspot.com/

Yiedpozi said...

Sila pasang widget blogwalking ni di blog sekali ye.. Kalau tak pasang, link blog ni tidak akan dimasukkan dalam senarai.. Kalau dah pasang, sila submit semula link entri di http://www.yiedpozi.com/2011/02/100-bloggers-diperlukan.html

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Tinggalkan Link Kamu...Nanti saya pergi melawat Blog kamu pulak okey!

 

Copyright © 2011 Reserved to silent thinker
Design with love by CikBulat