Wednesday, December 29, 2010

:: SEGMEN Jom Berkenalan by Cikgu Akim ::

JOM Berkenalan
Segmen ini di taja oleh Cikgu Akim
sape2 yang terasa nak join boleh klik sini OK! Untuk maklumat lanjut! Den malas nak taep.




syarat segmen ini

[1] Buat entry bertajuk "Jom Berkenalan"~ DONE~
[2]paste banner segmen ~DONE~ nampak tak kat atas tu
[3] jawap 7 soalan 
nak jawab satu je boleh tak?lalala.
jom la jawab soalan 

status saya
SINGLE

tentang diri saya
nama diberi NUR NAJIHA BINTI MAHFUDZ. call me jiha. From Sabak Bernam. Sape org sabak sila angkat tangan skrg!.Simple person! Suke berkawan. Suke kaler purple.Suke snap picture. Seorang Blogger!. Still study. Will be a teacher 1 day!Now 3rd year student in UPSI. Amik kos Pendidikan Keusahawanan & Perdagangan. 


tentang Blog saya
Ok jom promosi blog!
Itulah blog saya.tema kaler purple. Blog saya hak saya. Saya tulis apa yang saya rasa nak tulis! Ada aku kesah korang nak cakap ape. Yang penting aku happy!~lalala. myself,Mylife,Mystory! Blog aku ade macam-macam cerita. Kisah suka,kisah duka,kisah ketawa tak ingat2,kisah sedih tahap gaban,kisah stress buat asgment,kisah kawan2 aku,kisah family.Haa..macam2 aku tulis. Nak tahu sila baca OK!

Pandangan tentang dunia Blog 
saya baru aje dalam blogging nie! baru ke? setahun jugak lah!bagi aku dunia blog nie BEST! Seronok! Menarik! Macam-macam benda ade!boleh dapat info! boleh sharing-sharing info & macam2 lagi! yg penting Best! aku suka!..Ha lagi satu berblog mendatangkan income jugak.

Nasihat kepada rakan yang baru nak buat blog
kepada mereka yang baru nak menceburkan diri dalam dunia Blog, Jom berblog! teruskan usaha anda semua.Blog ni best tau.Banyak jugak info boleh kite dapat.

Keunikan Blog saya
ape keunikan nye ek?
aku pun tak tau.Korang la nilaikan.
Bagi aku yang uniknya nama "SILENT THINKER" itu.
lepastu aku suker tulis kaler2.
Lagi satu uniknya aku suka berkongsi!
Boleh tak tu dikatakan unik.

sampai bila aku akan menulis dan impian aku
aku akan terus menulis! aku bz pun aku update jugak blog as long as ade wayerless OK!
aku akan menulis dan menulis dan menulis!
blog aku ibarat diary! Kot2 aku hilang ingatan aku tgk blog aku mungkin aku boleh ingat. Tapi kalu dah nama hilang ingatan mesti link blog pun tak ingat kot.
impian?nak femess!!haishh xde la.harap dikenali! traffic blog tinggi tiap hari tiap masa! jadi income nuffnang aku boleh la banyak kan..he3. aku harap dapat kenal lebih ramai blogger! 


[4] tag 4 orang!
sape aku nak tag ni? Jom carik mangsa! sape yang bertuah.JOM!

[5] link kan ~ jap ek~

siap!
t.kasih cikgu akim atas segmen ini!




4 kesan tapak kaki:

fadhlinaafifah said...

Terima kasih tag :)
dah buat dah .

fadhlinaafifah said...

http://fadhlinaafifahmoktadir.blogspot.com/2010/12/segmen-jom-berkenalan.html

:Cikgu Akim: said...

Wah nice story!semoga berjaya capai segala impian dhati~

kalau ada masa lawatla rakan2 blogger jom berkenalan d blog saya..boleh tambah kenalan~

salam perkenalan dri saya bakal guru SP n Biology!

pss:blog tantik!kak najiha dpt dok kolej ag kan2..heheh

kAziShA said...

alamak !!! sekarang baru ada masa nak buat tag ni, tapi bila cek balik, tarikh dah tamat T_T sedihnya..huuuu..apa2 pun, thanks sebab sudi tag saya ea..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Tinggalkan Link Kamu...Nanti saya pergi melawat Blog kamu pulak okey!

 

Copyright © 2011 Reserved to silent thinker
Design with love by CikBulat