Monday, December 13, 2010

:: GIVE AWAY IPOD SHUFFLE FROM MR COOL ::

:: GIVE AWAY IPOD SHUFFLE FROM MR COOL ::

INTERESTING SEHH!!! hadiahnya itu~~ saya suka.


Cara join GA :

1. Jadi flower Mr Cool
2. pergi kat exchange link pastu masukkan link blogspot ( pasti nombor giliran anda 
3. Korang klik Share button facebook (  pasti nombor giliran anda )
4. Buat satu Entry yang menarik dan pastika ada 'GIVE AWAY IPOD SHUFFLE DARI MR COOL' pasti letakkan banner diatas..
5. Pastikan ada tag member korang sekurangnya 5 orng atau lebih terpulang pada korang...
6. Pastikan anda letakkan link referrer anda dalam setiap entry anda siapa yang Tag anda.
7. Setelah selesai korang comment dan tinggalkan link blog yang dh buat pasal entry GA ipod shuffle ni.. (kalau ada masalah nak comment e-mail kat (mrcoolismeor[@]gmail.com
8. emailkan no giliran exchange link dan nombor korng yang dh share ( arahan 2 & 3) emailkan kat mrcoolismeor[@]gmail.com (syarat ni tak wajib buat tapi yang ada gift special pada yang bertuah)
9.Pemenang dipilih berdasarkan entry terbaik.. dan referrer terbanyak
10.siapa folower yang ke 1010 akan mendapat hadiah misteri dari Mr Cool
11.Warga negara malaysia yang menetap di malaysia sahaja.. 

p/s: maaf yer mr cool sy copy & paste cara nak join GA ini...  


OK mahu join GA ini!!~
1) saya dah jadi follower Mr Cool. follower ke 134.Eh! Mr Cool tak suruh nyatakan pun follower ke berapa kan.Takpe aku rajin nak kire~lalala.

2) sudah exchange link!~ no.7 Ok!

3)share button Facebook @ Mukabuku~ sudah buat!!~ no.6...aisehh kenapa tak no 7 jugak?.

4)saya sedang buat entry tentang 'GIVE AWAY IPOD SHUFFLE DARI MR COOL' .Sebab apa saya buat entry ini? sebab saya nak menang GA ini ...
 Banner ada kat atas tu! nampak tak.sapa tak nampak dia pendek umur~

5)nak tag sape pulak kali ni yer.Kejap! aku nak fikir sapa yang bertuah!~ ingat senang ke nak tag orang nie.
OK! Dah ade.Tahniah kepada yang di tag!Boleh bersaing dengan saya untuk menang GA ini
[2] zAMIR

6) link referrer akan saya letak! sangat penting!

7)comment & link?? lepas publish entry nie nanti la

8)will email

9)adakah entry saya terbaik Mr Cool??..berapa banyak la referrer saya ek? don't know~hopefully banyak! jadi saya boleh menang!

10) follower 1010?? oh! bukan saya~tak dapat hadiah mistery~ oh sedih2.

11)of kos saya warganegara Malaysia!~

Done! Dah boleh di publish!!~








4 kesan tapak kaki:

::Cikgu Akim:: said...

THNKS!

zaMir said...

jom undi saya @ BPM..no. 58...tq...

Kembang Perawan 3288 said...

ok nnt aq wat.tgh pham kan

MEOR said...

Thanks sudi join GA ni..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Tinggalkan Link Kamu...Nanti saya pergi melawat Blog kamu pulak okey!

 

Copyright © 2011 Reserved to silent thinker
Design with love by CikBulat