Thursday, December 2, 2010

:: Bila Si Dia Bertanya ::


abg Ben memang rajin! Saya belum dapat capai tahap kerajinan macam abg Ben..
sehari Post Entry begitu banyak
lepas tue rajin buat segmen2 yang menarik yang dapat bantu mempromosikan blog lain!
bagus~


seperti biase lah kena jawab soalan 2 yang diberi
abg BEN! boleh tak kalau saya tak nak jawab!
heyy jiha!! ko tak usah mengade-ngade yer!~

ok jom jawab soalan-soalannyer~Adehh..final exam dah habis ..jawab soalan blogger pulak~


  • Pada pendapat anda , apakah yang perlu ada dalam sesebuah blog ?
  • ape yg perlu ade dalam sesebuah blog??..entry yg menarik!yg menarik.dapat bagi maklumat. ha yang penting blog nye di update OK!at least 3 hari sekali la kot~



  • Bagaimanakah anda mempromosikan blog anda ?
  • saya promosi blog di papan-papan iklan yang besar-besar tue! ade nampak tak? of kos korang tak nampak sbb tue hanya dalam mimpi aku aje!~haha~
  • biasenye aku akan link kan dekat facebook a.k.a muke buku! Twitter~ping dekat gengblogger yang femes tue~lagi satu ping dekat SelangorBlogger [ hidup selangor]!!join contest@ segmen,& tinggalkan jejak kat blog-blog jiran tetangga.
  • alamak lagi satu lupe pulak..gune YM..kalu korang add YM aku akan ade di situ status  if aku update blog!




  • Blog bagaimanakah yang anda tidak suka masuk ? dan kenapa ?
blog yang yang aku alergic! yg banyak sangat gadjet tu..aku nak masuk page dia pun loding berminit-minit tau~



  • Jika anda masuk ke sesebuah blog , bahagian manakah yang akan menarik perhatian   anda ?
  • perkara pertama aku tengok sudah tentu lah entry nye!~
  • kalu aku tgk entrynye x di update2 automaticly aku belah dari situ [ haha! how dare u  jiha! jahatnye kau!]
  • aku lagi suke kalu entrynye ade gambar-gambar..
  • lagi satu aku tengok kat bahagian Followers! motif ko tgk situ yer..mestilah.aku memang sgt jeles kalu tengok blog yg ramai sangat follower tu




  • Apakah kata kata semangat yang boleh anda berikan buat blogger yang mana semangat mereka telah jatuh akibat dikritik hebat oleh pembaca ?
  • heh! tak payah di kisah kan diorang-diorang tue! blog kite suke hati kite la kan~!
  • Biarkan aje..as long as kite happy!~
  • teruskan dengan blog2 kamu semua tue~jangan mudah mengalah!



  • Blog bagaimanakah menjadi pilihan anda ..
blog yang menarik entry nye!~simple! tak skema mata~
alah yg best2 lah~



OK ! DONE!
eh korang bila lagi??
nak join klik sini yer [ Blog abg Ben ]


7 kesan tapak kaki:

HairiAks said...

Abg dh klik.. Tp npe x kua apa2 pon.. nak tgok gak. nak jugak.. nak jugak...

salim harmanain said...

jln2 dari blog En.Ben..follow u..

Azza Firza said...

salam singgah here, keep it up brblogging ya,, jemput singgah blog usang saya <3

MAPPIAU said...

hehehe..sempoi jawapan ko dik..akak suke..:)

anyway selamat berblogging yea.

Aisyah AR said...

salam blogger....tambah kenalan yok!!

silent thinker said...

abg hairi~nk tgk ape ek,ape yg xkuar

salim harmanain- thanx..will melawt2 kamu

Amirah Yusof said...

dtg dr. bro ben..nive want ohh..template cun =p

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Tinggalkan Link Kamu...Nanti saya pergi melawat Blog kamu pulak okey!

 

Copyright © 2011 Reserved to silent thinker
Design with love by CikBulat