Wednesday, December 1, 2010

:: aku BLOGGER!! SO What?? ::


mari mengaktifkan diri dengan blog-blog kamu semua!
jom sertai segmen abg Ben!
abg Ben rajin buat segmen-segmen macam ni!.Saya suke!
ok cukup!
aku nak buat entry pasal "aku blogger!!..so what?? "

senang aje caranya tau! tak payah nak susah-susah amik borang penyertaan, nak bayar yuran penyertaan ke.
cume kena bayar bil letrik rumah la! Sbb lappy ko on aje kan!..
nak tau camne: blh klik sini yer [ segmen: Aku Blogger! So what ? ]...

:: Latar Belakang diri saya! ::

nama diberi Nur Najiha Binti Mahfudz. just call me jiha!sume pun panggil aku jiha..tp ade sorg je panggil aku agak pelik tau..dia panggil aku " Jit"...hey yati! apesal ko panggil aku jit ek..mane ko dapat haa?..takde kena mengena dengan nama aku pun kan.
saya masih study lagi di UPSI [ Universiti Pendidikan Sultan Idris]. Ijazah Sarjana Muda Pendidikan Keusahawanan & Perdagangan!.sekarang dah tahun 3! lagi setahun nak grad tau yer!! ohh..tak sabarnya~
saya anak jati Selangor! lahir & membesar di selangor, masuk university je ni dok Tg Malim Perak. alah! Tg Malim tu sebelah dengan Selengor kan~


 soalan-soalan yang perlu dijawab ::


Apa pendapat anda mengenai dunia blog ?
saya baru aje dalam blogging nie! baru ke? setahun jugak lah!bagi aku dunia blog nie BEST! Ser
onok! Menarik! Macam-macam benda ade!boleh dapat info! boleh sharing-sharing info & macam2 lagi! yg penting Best! aku suka!..


Sepanjang anda menjadi blogger , apakah perkara positif dan negatif yang pernah anda alami? 
banyak perkara positif aku dapat! dapat kawan baru. dapat kawan ramai2. dapat award-award! [ terima kasih ye ]. aku pun dapat komen2 yang membina tau~terima kasih para2 pengomen.

Apakah blog ini hanya untuk mencari nama / glamour ?
glamour??of kos NOT!..aku bukan giler glamour..tak pernah terfikir pun.aku berblog sebab aku suke! aku nak luahkan apa aku nak.aku nak share ape aku nak. nak mengenali dunia jugak! kenal org2 jugak! ha satu lagi aku buat blog nanti manelatahu tibe2 aku hilang ingatan aku bukak blog blh ingat balik~hoho! idea bagus tak..lalalala..

Banggakah anda menjadi seorang blogger ?
Aku bangga jadi blogger ..sebab ape?? aku boleh tulis ape aku nak. yang aku paling bangga ade jugak org melawat blog aku yg tak seberapa ini.ade jugak nak bace aku tulis ape.ape yang aku merepak. ade jugak yg nak jadi follower aku...
terima kasih semua!
saya bangga menjadi seorang Blogger! bukan semua org boleh jadi blogger kan!


cukuplah tue..
sape yg belum join sila-sila join...
jangan malu-malu..








6 kesan tapak kaki:

nazirulhazwan~ said...

sorg lagi bakal cikgu!!yeahh

Hishyamuddin said...

bakal cikgu ye..
selamat maju jaya..

alinac lover said...

ngee..jemput join Ga yong yer

http://www.alinacshoppe.com/2010/12/giveaway-kalau-saya-shopping-di-alinac.html

sekamar rindu said...

salam..

dgn berblog dapat rakan baru..

saya follow blog ini..

Azza Firza said...

salam blogger, teruskan brblogging yaa, datang dari segmen abg ben, jemput ke blog buruk saya jugak ea (:

muhamadsufian89 said...

kalau nak tau cara buat mesej tu tengok link ni ye..

http://maribinablog.blogspot.com/2009/10/memasang-kotak-mesej-pada-permulaan.html

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Tinggalkan Link Kamu...Nanti saya pergi melawat Blog kamu pulak okey!

 

Copyright © 2011 Reserved to silent thinker
Design with love by CikBulat