Thursday, December 30, 2010

:: ABC yang menggoda! ::



 

ABC yang menggoda!
sedappp weh! murah aje RM3.00

aku dah la batuk + selsema. Siap bawak air masak pergi kedai makan. Order pun air limau suam. Aku order suam tapi air limau mengelagak di baginya! tengok kanan kiri semua dok makan ABC!!~ aku tahan kan jer.Sebab aku batuk! Berpantang minum ais-ais nie! lagi 2,3 hari nak start class kan.so kena jaga kesihatan!Tapi ABC ni memang tetap goda2 aku suh order dia!
 Last-last aku cakap kat abah " tak boleh jadi! nak jugak la. Tak kira la batuk ke tak"

Ha! amik kau! minum lah.Esok sure lagi confem ko batuk makin teruk! mase tu jangan nak bising2 pulak.



3 kesan tapak kaki:

Redmonkees said...

cm ABC kt syen 2 je

mie said...

xpe, makan je..
batuk boleh amkan ubat..
hehehee

nazirah.zulaikha said...

sedap nya..nyum nyumm

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Tinggalkan Link Kamu...Nanti saya pergi melawat Blog kamu pulak okey!

 

Copyright © 2011 Reserved to silent thinker
Design with love by CikBulat