Sunday, March 3, 2013

Kursus Still Life Photography



Kursus fotografi lagi.
Dari dulu hingga kini memang minat camera.minat tangkap gambar.Eh merakam foto.
tapi sekarang bertambah-tambah minat!
Pergi register kursus sorang2 pun dah tak kisah. Nanti masa kursus kan jumpa ramai orang.

Sabtu: 2 mac 2013 menjoinkan diri Kursus Still Life Photography anjuran Kolej Komuniti Sabak Bernam.


pic credit to en Rosli

Setiap kursus penyampaiannya memang berbeza.
dan itu yang membuatkannya seronok.
Banyak belajar benda-benda baru.
Serius kalau kita minat something mmg akan diusahakan!

Dalam kursus ni belajar tentang Still Life Photography.
lagi best kalau ada lens telephoto dan macro. Maaf ye, i ada kitlens dgn lens 50mm sahaja.
Antara yang dipelajari adalah Waterdrop.Gambar waternya tak ada.dalam camera encik rosli. kitlens agak sukar nak shoot waterdrop!hanya ada gambar behind the scene je lah.


Yang kedua Glass.
Belajar tentang white line dan black line.



Ketiganya Kreativiti





Memang best kursus ni.

#next nak update kursus fotografi yang sebelum ni.tak sempat nak mengarang.bz!



1 kesan tapak kaki:

Ujie said...

Wah, bestnya. Amik kursus kat situ tak mahal sgt kan? Teringin nak pegi kursus gini tapi segan sbb cuma ada compact camera.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Tinggalkan Link Kamu...Nanti saya pergi melawat Blog kamu pulak okey!

 

Copyright © 2011 Reserved to silent thinker
Design with love by CikBulat