Tuesday, September 4, 2012

Susahnya nak carik!




Nampak tak gambar atas tu? Susahnya lah nak carik yang "CLEAR" kat area pekan Sabak dan jugak Sg Besar. Yang  banayk kat kedai berwarna seperti hijau,merah,oren. Yang CLEAR takde.


Aku guna serbuk agar-agar clear untuk buat Puding Marbel ni. Kalau guna yang hijau boleh korang bayangkan hasilnya tak.
Sah2 tak dapat macam dalam gambar bawah tu. Guna serbuk agar-agar lebih senang daripada guna agar2 yang panjang2 tu. Payah nak disukat.




Resepi Puding Marbel nanti aku update!

#Dah lama tak mengupdate masakan dan resepi dalam blog!




1 kesan tapak kaki:

Sue-Rya Qistina said...

mcm best je ni.
nak sikit!
mesti sedap awk buat :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Tinggalkan Link Kamu...Nanti saya pergi melawat Blog kamu pulak okey!

 

Copyright © 2011 Reserved to silent thinker
Design with love by CikBulat