Tuesday, July 31, 2012

Shopping Perabot!



#Shoping2! Nak raya katanya tak lama lagi.
Hari baru hari kesebelah tapi mak aku dah shoping raya.
Hohoi.bukan soping baju ke langsir ke uols.
Shoping perabot! Kau ada.

Last week aku lupa hari apa mak abah nak beli perabot.
Tujuan asalnya nak beli katil dan tilam untuk mak. Katil lama dah selamat buang parit!
Dan kononnya lagi satu nak beli meja komputer.
Sudahnya mak aku tersangkut beli kerusi bawah ni.
Mak nak beli. Belilah mak! mak yang bayar.Aku belum mampu nak belikan mak kerusi tu.
Mahal yer.Ribu kot kecing-kecingnya.bukan puluh ringgit!

Rumah ala-ala baru lepas renovate jadi mak pun feeling2 nak kerusi baru tok raya.


Selain beli kerusi mahal tu,beli meja TV.
Before ni TV letak almari yang tinggi tu.
Sekarang duduk macam ni.



Ni meja komputer.
Abah yang belikan!
Mekaseh abah.


katil mak lupa nak ambik gambo.

Hah itu je yang dishopingkan. Itupun dah cecah 3K uols.



Kemain shoping perabot.Langsir belum beli.omai2.ada jugak tak berlangsir tingkap rumah kang.




1 kesan tapak kaki:

Alif Ismail said...

salam ziarah...

wa..semangat raye betul ni..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Tinggalkan Link Kamu...Nanti saya pergi melawat Blog kamu pulak okey!

 

Copyright © 2011 Reserved to silent thinker
Design with love by CikBulat