Monday, July 23, 2012

Pencarian Super Bloglist 2nd Half Year 2012 by Blog Fadzmie



Agak jarang aku menjoinkan diri untuk masuk dalam bloglist rakan blogger lain.
Dulu-dulu memang rajin.Sekarang agak kurang kerajinan. Lastly aku masuk dalam bloglist Hazwan Hairy.
Kenal kan siapa tu.Alah..bloggger yang semakin hari semakin femes.

Eh2. harus cerita pasal blog Fadzmie.
Actualy tak pernah kenal. first time bukak blog beliau yer. Itu pun setelah beliau meninggalkan jejak diblog  aku dan menjemput join pencarian ini.
So jom kita support beliau. 
Senang aje.Nak tau sila ke blog beliau : Blog Fadzmie 




tarikh tutup : 1 ogos 2012. 31 julai pukul 11.59malam still boleh join.
Apa yang best tuan blog akan buat 3 cabutan bertuah yang mana akan dapat top up RM50. harap dapat lah jadi salah seorang daripada 3 itu.



Ok.Selamat Malam.
#Happy Blogging.
Selamat  berpuasa!



3 kesan tapak kaki:

hairy said...

muehehe!! ada juga nma saya ...sobsob terharu...dh tetap anda dlm list pn :p

Fadzmie Mohamad said...

Thanks sudi join bloglist saya. Sama-sama kita tunggu penutup segmen ni ya. ;)

Suza said...

salam. dtg dari segmen yang sama !

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Tinggalkan Link Kamu...Nanti saya pergi melawat Blog kamu pulak okey!

 

Copyright © 2011 Reserved to silent thinker
Design with love by CikBulat