Sunday, July 1, 2012

#Masterchef Selebiriti: Akhirnya Tomok tersingkir!


#Masterchef Selebriti

Selepas 7 kali memasuki ujian penyingkiran, akhirnya Tomok tersingkir.



Ujian Cipta rasa semalam (karipap) telah membawa Angah, Tomok dan Farouk ke ujian penyingkiran.


Ujian penyingkiran kali ni memang mudah kata Chef. Mereka perlu menyediakan "Lempeng" atau Pancake namanya. Senang kan. Dengan masa diberikan 5 minit di pantry dan masak dalam masa 45 minit. Yang bagusnya tak sampai 5 minit mereka dah keluar dari pantry! Hebat kau. 

So far tengok semua Ok. Nampak menarik. Komen juri Ok.Cuma tomok punya Lempeng Chef kata agak keras. Memang dah boleh agak Tomok yang bakal tersingkir.




Hidangan terakhir dari Tomok.
Lempeng Bersama Sos Mangga, Strawberi dan Coklat Berperisa Buah-Buahan


Tomok mewakili badan kebajikan Women's Aid Organization (WAO) dengan derma terkumpul sebanyak RM5500


# Tomok tahan nak menangis masa nak bagi ucapan before keluar.
Apa pun great job Tomok yang daripada tak pandai masak dah boleh masak sekarang.


2 kesan tapak kaki:

hairy said...

xpernah terlps nk tgk cita nih..hehe....

Fatihah said...

kesian tomok kan. sob sob :(

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Tinggalkan Link Kamu...Nanti saya pergi melawat Blog kamu pulak okey!

 

Copyright © 2011 Reserved to silent thinker
Design with love by CikBulat