Wednesday, July 25, 2012

KUIH RAYA: TEMPAHAN DIBUKA SEKARANG!


#INI ADALAH STICKY POST!
Scrool  ke bawah untuk entry terkini.


KUIH RAYA @ BISKUT RAYA


Tak lama lagi puasa then raya. Meh2 tengok kuih raya yang aku jual.
Aku bukak tempahan sekarang sehingga 1st Ramadhan. Kalu lepas tu nak order berkemungkinan besar anda tidak akan dilayan!


CRUNCHY CRUNCH.

Kerangupan bubbles rice chocolate dibahagian bawah
lapisan atas dihiasi dengan choc chips,hirisan badam dan gajus dan coklat putih.

1 Bekas( 50 biji)
1 Bekas = RM26
2 Bekas = RM50 


CRISPY CHOCOLATE FERRERO

Adunan roti bersama badam hancur.
Dicelup dalam coklat yg berkualiti tinggi.
Disaluti bersama cornflakes keemasan.

50 biji( 1 bekas)
1 bekas =RM26
2 bekas = RM50 


TART NENAS.

Rapuh, Sedap!
50 biji -RM25



CHOCOBALL (limited, lambat tak dapat!)


Yummy!Lain daripada lain.Buat sendiri. 
Biskut yang disaluti coklat pekat dan choc rice.
50 biji -RM18


HOMEMADE CHIPSMORE

Dah namanya homemade.Memang aku buat sendiri.
Biskut yang kaya dengan choc chips.
Macam Famos Amos!
50 biji = RM20


BISKUT OAT

50 BIJI = RM18



PANDAN KELAPA

50 BIJI = RM18


SNOW CHOCOLATE

Biskut perisa coklat yang disaluti breadscrumbs
50 BIJI= RM18


CHOCOLATE MAWI

Dalamnya ada badam macam almond london.Rasanya lain sikit
50 BIJI RM18


POPIA MINI

Popia berinti udang.
1KG RM28



KARIPAP MINI.

Inti udang
1KG RM20


MARUKU

Maruku buatan mak aku. Sekali rasa 18 kali nak makan lagi.
1KG RM18



# SEMUA HARGA TIDAK TERMASUK POSTAGE.


Berminat boleh tinggalkan komen atau PM aku di FB atau emel: fantasticlife_19@yahoo.com.my


10 kesan tapak kaki:

ann said...

hi. Kalau pick up kuih ry blh? Kat ne ya?

Silent Thinker said...

ann~boleh pick up area sabak bernam and shah alam..
awak contact sy balik..takde link awak

hairy said...

wahhh mnrikk!! nnti pape sya gtau...

yN crEATioNs said...

if nak tempat, duk jauh, pakai post ae..?

yN crEATioNs said...

wokeyy...nanti kiter order...buat sendiri aek...nice..:)
harga tu trmasuk postage or not,..?

yN crEATioNs said...

wokey..tqvm...nanti kite gtaw ae...gud luck 4 the kuih raya..

zaxx said...

waaa meletops kuih2 tu..terliurr!!! :)

KorN said...

menarik nya kuih tat nenas tuuu... nak tggu raya mcm lambat je lagi

KorN said...

menarik nya kuih tat nenas tuuu... nak tggu raya mcm lambat je lagi

KorN said...

menarik nya kuih tat nenas tuuu... nak tggu raya mcm lambat je lagi

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Tinggalkan Link Kamu...Nanti saya pergi melawat Blog kamu pulak okey!

 

Copyright © 2011 Reserved to silent thinker
Design with love by CikBulat