Friday, July 6, 2012

Genap sebulan!




Hari ni genaplah sebulan bekerja sebagai asistant di Raisha Boutique.
Macam-macam pengalaman dapat yer.
Macam-macam jenis pelanggan ada. Nak tudung yang labuh, nak tudung yang pendek, nak colour itu,ini.
Apa pun Customer always right. Tapi kalau cerewet sangat rasa nak belasah pun ada jugak. Hohoi bawak bersabar! Nasib aku ni penyabarnya mengatasi KLCC.

Jom berkenalan dengan TB@Bos saya!


Ha inilah bos saya!Bos yang baik dan sporting!Dan itu anaknya Latif, comel kan.geram tengok.


Korang2 jom singgah ke Raisha Boutique.Banyak tudung cantik ok!


Ok.sampai di sini saja lah.esok2 aku kenalkan rakan sekerja yer.



1 kesan tapak kaki:

Ezy Chiaki said...

manusia mcm2 ragam..
mmg kne sabar jela kalo jmpe pelanggan yg cerewet.. hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Tinggalkan Link Kamu...Nanti saya pergi melawat Blog kamu pulak okey!

 

Copyright © 2011 Reserved to silent thinker
Design with love by CikBulat