Saturday, June 2, 2012

#Cuplens!



Ini Cuplens ye! Bukan lense betul. Hohoi belum mampu nak beli lense bagai ni.
Aku pakai kamera digital biasa aje.
Memang minat sangat dengan kamera besar@DSLR tapi belum mampu beli.

Irene penah update tentang cuplens yang dihadiahkan untuk Encik tunang beliau.
Memang teruja nak beli.
Lama carik tak jumpe. Tiba-tiba jumpe org jual online.
Makanya terus beli satu.Buat koleksi.






3 kesan tapak kaki:

Ezy Chiaki said...

style je kan
hehe

jiyahsibulat said...

salam, boleh tahu online shop mana yg menjualkan cuplens ini?

jiyahsibulat said...

salam, boleh tahu online shop mana yg menjualkan cuplens ini?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Tinggalkan Link Kamu...Nanti saya pergi melawat Blog kamu pulak okey!

 

Copyright © 2011 Reserved to silent thinker
Design with love by CikBulat