Saturday, April 28, 2012

SEGMEN : PENCARIAN BLOGLIST MEI HAZWAN HAIRY





Jom lah kite bersegmen!

Sebelum ni merajinkan diri join untuk masuk dalam bloglist bulan April. Dan april bakal berakhir dan ini bermakna aku akan diremove oleh En Hairy.
Untuk terus mengekalkan diri dalam bloglist maka join untuk bulan mei.
Senang aje! 2 minit siap!
Tak perlu taip esei panjang2 pun. Tapi macam aku dah taip bermeter-meter.

Klik gambar bawah untuk maklumat lanjut yer!


Kekerapan berblog?
Setiap hari akan buka blog.tak buka blog boleh demam (auta semata yer!)
at least menaikkan SATU ENTRY sehari. In case takde entry naik maksudnya bz dan tak online namanya tu.


ok.siap!
selamat malam semua!






4 kesan tapak kaki:

hairy said...

jiha terima kasih sbb sudi join segmen saya lagi..sama2 kita bw nnti ea..hehe

Pecinta pink^^ said...

salam..singgah bw dri segmen same(^_^)jmput singgah ke http://akmaluv90.blogspot.com/2012/04/segmen-pencarian-bloglist-mei-hazwan.html thanx..

rAIHan said...

singgah sini,,happy blogging..

http://sukacakapsorang.blogspot.com/2012/04/segmen-pencarian-bloglist-mei-hazwan.html

aquagugurl said...

hai,menyinggah kat sini dari segmen yang sama ;)

http://chintahati81.blogspot.com/2012/04/segmen-pencarian-bloglist-mei-hazwan.html

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Tinggalkan Link Kamu...Nanti saya pergi melawat Blog kamu pulak okey!

 

Copyright © 2011 Reserved to silent thinker
Design with love by CikBulat