Saturday, March 24, 2012

Segmen : Pencarian Bloglist April Hazwan Hairy


Hello semua!
Selamat petang yer. 
Bukak dashboard blog tgk ada latest update Segmen : Pencarian Bloglist April Hazwan Hairy.
Jadinya nak join lah. Sempena bulan APRIL adalah bulan yang istimewa untuk diriku.

Jom join segmen ni.
klik gambar di bawah untuk terjebak sama dalam segmen dan maklumat lanjut ok

 

Anda-anda yang nak turut serta perlulah melakukan perkara berikut:

[1] Follow blog beliau! 
Aku dah lama jadi follower. Eh2!lama ke.Yang penting sebelum adanya segmen ni.

[2] Tajuk entry yang bertajuk 
Segmen : Pencarian Bloglist April Hazwan Hairy

[3] Cerita tentang blog
Blog yang diberikan nama SILENT THINKER. Kenapa nama Silent Thinker? Sebab aku seorang yang suka diam-diam dan berfikir2. Boleh? Bertemakan warna UNGU/ PURPLE. Simple blog!. Blog ini adalah blog personal yang bermaksud aku akan update apa-apa sahaja yang dirasakan ingin dikongsikan. Ada info kesihatan, gambar-gambar,kisah hidup dan macam-macam. Nak tahu sila la mengEXPLORE blog yang tidak seberapa ini.

[4] Kekerapan berbloging
Membuka blog setiap hari. Berapa kali sehari aku lupa nak kira!
Mengupdate entry sekurang-kurangnya satu entry sehari.
Tapi kalau blog aku tak berupdate tu maksudnya cik penulis ni sibuk atau connection internet mengada-ngada namanya.

[5] Link kan entry ini ke blog encik yang buat segmen.


tarikh tutup : 27 mac 2012
Cepat-cepat! Terhad kepada 30 blogger sahaja!






7 kesan tapak kaki:

nurmujahidah said...

muja join dari blog ni. tq :D

hairy said...

yeahh!! silent msih xjemu2 join terima kasih ea...:-) lengkp blog anda..

::Misz Roti Kaya:: said...

dth dr segmen hairy n foloow cne.. singgah la d blog sy yg xseberapa.. :)

Pecinta pink^^ said...

sggah2 bw dari segmen yg same^^ jmput2 sggah ke blog usang saya:)

fairus abu bakar said...

http://nurfairusabubakar.blogspot.com/2012/03/segmen-pencarian-bloglist-april-hazwan.html

done follow u dari segmen sama

are_lin@yu said...

ayu singgah sini n follow sini dari segmen yg sama..;-)

lady L said...

bertandan dari segmen yg serupa! follow~

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Tinggalkan Link Kamu...Nanti saya pergi melawat Blog kamu pulak okey!

 

Copyright © 2011 Reserved to silent thinker
Design with love by CikBulat