Sunday, March 25, 2012

Inginkan Kulit cantik dan berseri!



Hai Semua!
Gigih aku nak mengupdate entry ni.

ANDA ADA MASALAH KULIT?
INGINKAN KULIT YANG CANTIK,BERSERI DAN AWET MUDA?
KULIT MAKIN ANJAL DAN GEBU DALAM MASE BEBERAPA HARI SAHAJA!

DAPAT
MENCERAHKAN WARNA KULIT
MELEMBABKAN KULIT
MENGHILANGKAN PARUT DAN JERAGAT
MENGHAPUSKAN JERAWAT
MENGANJALKAN DAN MENGGEBUKAN KULIT
MENGHILANGKAN KEDUT
MERAWAT EYEBACK
MENGECILKAN LIANG PORI-PORI
MERAWAT KULIT BERMINYAK

 Let's tengok-tengok produknya!

Sapa-sapa yang ingin mencuba boleh dapatkan TRIAL PACK (seperti gambar di bawah)
Trial pack ada 10 biji Vitamin E Suplemen dan 10 biji Placenta oil (Norefal)
Hanya RM28 sahaja! Murah dan mampu milik.




VITAMIN E SUPLEMEN

FUNGSI VITAMIN E
-mencerah,melembab,menghalus,melicin dan menegangkan kulit
-menghilangkan jerawat, parut jerawat & jeragat
-Menjadikan anda tampak lebih muda dengan membantutkan penuaan sel yang disebabkan oleh radikal bebas.
-Memperbaiki peredaran darah,utk memperbaiki tisu,
-Melindungi paru-paru  dari pencemaran udara.
-Ia memelihara pembekuan darah yang normal dan penyembuhan, mengurangkan parut, mengurangkan tekanan darah, membantu dalam pencegahan penyakit katarak
-Mengekalkan kesihatan saraf dan otot dan menguatkan dinding kapilari.
-Vitamin E menggalakkan kulit dan rambut menjadi sihat,
-Mengurangkan risiko Alzheimer (nyanyuk)
-Merendahkan kadar kolesterol.
-Membantu mencegah kanser 

## satu biji untuk sehari 

Harga 

10 biji -RM10
30 biji - RM30
50 biji -RM48
100 biji -RM85


Vitamin E + PLACENTA

Vitamin E + PLACENTA

UNTUK KEGUNAAN LUAR SAHAJA, BUKAN UNTUK DIMAKAN. Sapu pada kulit!

Kelebihan Vitamin E + PLACENTA untuk kulit

1.Melindungi kulit dari pancaran matahari
Penggunaan 'sunscreen lotions' menyelamatkan lapisan epidermis daripada sinaran ultraviolet cahaya matahari.

2. Mengekalkan kelembapan kulit
Pengambilan supplement mengandungi vitamin E mencegah dehidrasi kulit. jika anda lihat seorang wanita yang berusia tetapi kelihatan muda dengan wajah yang sihat berseri, itu bererti dia mengambil vitamin E secukupnya

3. Membantu di dalam menyerap vitamin A
Vitamin A seperti yang terdapat di dalam karot penting untuk penglihatan dan kulit yang sihat. walau dalam kuantiti yang sedikit, vitamin A ini perlu diserap oleh tubuh bagi kegunaan di atas. pengambilan vitamin E dapat menolong menyerapnya.

4. Melawan dan mencegah jerawat
Menyapu losyen yang mengandungi minyak vitamin E sangat membantu mencegah jerawat atau jeragat dari timbul di permukaan kulit.

5. Mencegah penuaan kulit
Vitamin E ialah sejenis antioksidan. vitamin E melawan radikal bebas dan membuang toksin dalam tubuh. jadi vitamin E penting sebagai agent 'anti-penuaan' kerana bahan-bahan mekap yang mengandungi vitamin E dirumus khas untuk mengurangkan kedutan dan garis-garis halus di muka. pengambilan supplement dalam 400 milligram vitamin E setiap hari pula akan memperbaiki tekstur kulit anda, dan elakkan daripada dimusnahkan oleh pancaran matahari.

6.Elok untuk kulit yang terbakar (sunburn)
Vitamin E ni sejuk dan sangat berkesan menghalang rasa terbakar. sapukan pada kulit sebelum terkena pancaran matahari bagi melihat kesannya secara positif.

7. Mengurangkan parut bagi perempuan yang mengandung, anda pasti mempunyai 'stretch mark' di perut. 
Sapukan vitamin E di bahagian tersebut akan menghilangkan kesan parut. ini kerana parut terbentuk oleh collagen dan vitamin E dapat mengurangkan kekuatan ikatan molekul dalam collagen itu.

8. Mencegah barah kulit
Kerana merupakan satu antioksida dan juga kerana ia dapat melindungi kulit daripada panahan pancaran matahari, gabungan kedua-dua ini sangat bagus dalam melindungi tubuh daripada kanser kulit ataupun masalah kulit yang teruk.


** Cara Guna :
Pulas bijik atau cucuk dengan jarum atau potong menggunakan gunting yang bersih
Sapu pada tempat yang dikehendaki. sangat mudah :)


**Waktu Guna :

PALING BEST !!!!

ia boleh diblend dengan make-up/foundation/BB cream/ bedak asas. Muka akan semulajadi glowing. Sangat berkesan.

 - malam sebelum tidur untuk memberi NUTRISI pada kulit.
 - jika mahu kesan yang maksima boleh menggunakan pada siang dan malam hari


**Main Ingredient:
Ovine placenta oil, water, tocopherol, fragrance.
TERNYATA HALAL & DI LULUSKAN OLEH KKM


Harga 
100 biji - RM 150
Repack!
10 biji -RM 18
30 biji -RM50
50 biji -RM80


Dermafal Plasenta Seum Complex With Squalene & Vitamin E 
(60 biji)

*UNTUK KEGUNAAN LUARAN SAHAJA, BUKAN UNTUK DIMAKAN 


Ekstrak plasenta biri-biri mengandungi sumber nutrien yang kaya, termasuk sitokin bioaktif dan faktor pertumbuhan semula sel kulit. Elemen-elemen ini yang diperkayakan boleh membantu meremajakan sel-sel kulit kusam dan mencergaskan semula keanjalan kulit, menawarkan anda kulit yang lebih cerah dan kelihatan lebih muda.

Dengan penggunaan berterusan, Dermafal mengembalikan tahap lembapan optimum kulit dan meningkatkan keanjalan di samping mengurangkan garis-garis halus dan kedutan. Jeragat & parut jerawat akan berkurangan dan membawa kembali kulit yang cantik.

Cara Guna :
- Pulas capsule atau boleh menggunakan jarum yang bersih atau gunting yang bersih
- Sapu pada tempat yang dikehendaki/wajah/leher

Waktu Guna :
- Malam, sebelum tidur
- Jika mahu kesan yang maksima, boleh digunakan siang dan malam (optional)


Harga  (Pink)
60 biji -RM 145
Repack!
10 biji - RM30
30 biji - RM80


Harga  (Oren dan kuning)
60 biji -RM 160
Repack!
10 biji - RM32
30 biji - RM85



BERMINAT BOLEH KE FACEBOOK SAYA Jiha Najiha 
Atau Emel : fantasticlife_19@yahoo.com.my




2 kesan tapak kaki:

Rakan Blog said...

woww...menarik gak ni...mesti ramai xtau....


ok la tu....suka2 dulu..yer tak...same goes to me...hehehe


jemputan khas:Para bloggers yg kiut miut n encem2 semua....apa kata share N3 u olls kat web ni RakanBlog . Meningkatkan trafik dan follower blog u olls.Rangkaian bloggers Malaysia.TERHANGAT DAN SEGAR DARI LADANG....hehehehe

amir aizat said...

interesting !

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Tinggalkan Link Kamu...Nanti saya pergi melawat Blog kamu pulak okey!

 

Copyright © 2011 Reserved to silent thinker
Design with love by CikBulat