Thursday, March 22, 2012

Gambar: Peserta Lelaki On Air



Hello semua!
Tiba-tiba mengupdate Program On Air!

 

Rancangan ON AIR ialah sebuah program realiti terbaru dari Astro Ria yang memaparkan pencarian pengacara pelapis yang boleh dibentuk untuk menjadi pengacara program-program kelolaan Astro. Bidang pengacaraan amat sinonim dengan sebuah stesen TV, Maka dengan itu sesi ujibakat telah diangkat menjadi sebuah program TV.

Entry sebelum ini peserta wanita.
Dan ini 10 peserta lelaki.....

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


sumber gambar : fanpage On Air 


:: Gudluck semua!::
Tiba-tiba teringat task diorang masa menemuramah Ramli MS, Rozita Che Wan dan sorang iron lady yang namanya aku tak ingat. Macam-macam gayanya!






2 kesan tapak kaki:

arzman angah said...

follow,,,:)
http://hazman-arzman93.blogspot.com/

madammondoq said...

on air ni terlayan jugak kadang-kadang.. sbb ada aznil kan.. hehe..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Tinggalkan Link Kamu...Nanti saya pergi melawat Blog kamu pulak okey!

 

Copyright © 2011 Reserved to silent thinker
Design with love by CikBulat