Tuesday, March 6, 2012

BEN ASHAARI AJAK KORANG KRITIK BLOG AKU


Hello semua!
Selamat Tengahari! Apa khabar hari ni. Sihat yer. Alhamdulilah.
Dah lunch? Hari ini aku masak ayam masak merah.udang goreng tepung dan sayur peria.


Lama rasanya tak join segmen BenAshaari.
Asyik terlepas! Tau-tau dah tutup.
Hari ini aku nak ada segmen 
klik gambar untuk maklumat lanjut

BEN ASHAARI

kenapa blog aku perlu dikritik?
Sebab aku nak memperbaiki serta tingkatkan prestasi blog. Walaupun blog dah agak lama tapi masih banyak kekurangan rasanya. masih belajar menulis kan.hehe.

Korang jangan malu-malu, segan-segan tau nak kritik. Aku akan terima dengan hati terbuka.



:: Terima kasih ::






25 kesan tapak kaki:

cik nisa said...

singgah balas..nice blog..header tu cumell..:))

Silent Thinker said...

@Cik nisa~ tq...

azam said...

nice blog,salam singgah kenalan....jika sudi follow² ye...
see u around and happy blogging….follow awak

charmyiex said...

salam singgah dari segmen bro Ben..

blog simple but nice, teratur, tersusun, cik Silent Thinker jenis yang sukakan kekemasan agaknyer..

yang penting, x serabut...hehe

Silent Thinker said...

@azam: tq .=)

Silent Thinker said...

@charmyiex:tq atas komen anda
..sy memang pntgkan kekemasan..hehe..

Silent Thinker said...

@charmyiex:tq atas komen anda
..sy memang pntgkan kekemasan..hehe..

HasrulHassan [HH] said...

lama tak singgah blog ni ... :) bee tu pernah HH gunakan dulu kat blog ..nampak sweet je .. :)

Azhafizah[フィザ] said...

Dari segmen yang sama

http://www.azhafizah.com/2012/03/ben-ashaari-ajak-korang-kritik-blog-aku.html

zakirul rahim said...

blog smart dan menarik..teruskan usaha..banyakkan benda-benda yang menarik yaaa...weee

Muhamad Azam said...

this is nice.. senang load, backgroud pon SEMART


jom pergi blog saya pulak

http://blogbudaksengal.blogspot.com/2012/03/segmen-ben-ashaari-ajak-korang-kritik.html

Cik Kay Jue said...

blog awak ok.. urm.. sudi tak exchange banner dengan saya? hehe



http://kayjueblog.blogspot.com/2012/03/ben-ashaari-ajak-korang-kritik-blog-aku.html

dyabunga said...

hye..dari segmen abg ben..
kalau sudi kritik blik blog dya ye..:D
http://yayabunga.blogspot.com/2012/03/segmen-jom-kritik-blog-aku.html

kalau buang widget lebah ni msti nmpk lg kemas

shida'R said...

dtg dr segmen abg ben,
blog awak..shida se ok je kemas :)

jom kritik blog shida,
http://duniakushida.blogspot.com/

Silent Thinker said...

@HH~hehe.tq

Silent Thinker said...

@ Azhafizah ~tq dtg jenguk

Silent Thinker said...

@Zakirul Rahim~ tq. Insyallah akan diperbaiki lagi..

Anonymous said...
This comment has been removed by a blog administrator.
Silent Thinker said...

@Azam~tq dtg jenguk

@Cik Kay~tq

~Mr. Cool & Cik Kepoh~ said...

Salam.. datang dr segmen yg sama..
blog ok sgt.. simple n bcground menarik.. Popup comment best tp sy xtau cmna nk buatla cmni.. ajarkan bleh hehe...
alang2 dah komen follow sekali la

Emma Eema said...

yuhuuu Emma here, sorry late. Cute blog nie, sama mcm tuan dia =)

kikilala said...

headernya lawa. cuma loadingnya agak lambat :)

Cik Ayu said...

kemas + menarik + ceria

mekasih ye singgah kritik blog CA

Silent Thinker said...

@dyabunga~t.kasih ats kritikan.,..sgt menghargai..
dah lama nak buang widget tu tapi godek2 baru jumpe ni..
hehe

Silent Thinker said...

@kikilala~tq..sy rasa ok je..mungkin line connection awk kot..
happy blogging

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Tinggalkan Link Kamu...Nanti saya pergi melawat Blog kamu pulak okey!

 

Copyright © 2011 Reserved to silent thinker
Design with love by CikBulat