Monday, March 5, 2012

Alhamdulilah...Layan dianugerahkan Ijazah.


hello semua!
Apa khabar? Sihat ke.
Yehaaa!
Surat tamat pengajian sudah dikeluarkan dan start minggu depan dah boleh ambik Transkrip.
Alhamdulilah. Syukur kepadaNya.





See!
Tamat pengajian dan layak dianugerahkan Ijazah.
Usaha 3 tahun setengah! Tahniah buat diri sendiri.
Ijazah Sarjana Muda Pendidikan Keusahawanan dan Perdagangan dengan kepujian kelas kedua atas.
Sedikit kecewa! 
Sipi-sipi je nak first class! tapi takde rezeki kan.
Memang menyesal tahap dewa sebab masa sem 1 pointer aku bawah 3.50.
Kalau tidak memang boleh dapat first class tu.
Takde rezeki kan. Terima je.







:: Tahniah kepada kawan-kawan yang berjaya tamat pengajian ::


6 kesan tapak kaki:

si ngokngek said...

wow..nnti jd cikgu ka??
tahniah

HairiAks said...

Tahniah.. dlm masa 3 tahun setengah dh dpt degree... abg 4 thn baru hbis.. then nk tggu posting dkt 1 tahun.. total dkt 5 tahun.. ha3...

Silent Thinker said...

@HairiAks~ pelbagai cabaran harus ditempuh tau..
habis awal tapi posting tak tau cmne..harapnya cept lah..

Silent Thinker said...

@si ngokngek ~Insyallah..kalau ada rezeki =)

:Cikgu Akim: said...

TAHNIAH...KALAU UPSI FIRST CLASS BAPE EK???

aDisH.sHidA said...

bakal cikgu perd. la ye...hehhe

congrate

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Tinggalkan Link Kamu...Nanti saya pergi melawat Blog kamu pulak okey!

 

Copyright © 2011 Reserved to silent thinker
Design with love by CikBulat