Tuesday, February 14, 2012

e book Simfoni Cinta!



:: ebook saya::


Alhamdulilah!
Berjaya memiliki. Walaupun tadi macam2 halangan melanda. tak boleh connect.tak boleh nak checkout.macam-macam.sampai aku message tuan penulis Hilal Asyraf! Kau ade?

Cepat beli!
RM 9.95 je! Murah Tapi hanya untuk 50 pembeli pertama je! Pembeli ke 51 kena bayar RM19.90.
Serius aku nak cakap penulisan Hilal Asyraf sangat bagus. Ebook ni belom baca. Berdasarkan aku baca buku-buku dan penulisan beliau.memang BEST dan BAGUS.


Nama Produk: eBook Kumpulan Cerpen Simfoni Cinta.
Pengarang: HilalAsyraf of LangitIlahi.
Harga: RM19.90.
Isi: Terdapat 20 buah cerpen bertemakan Cinta dari pelbagai aspek.


Testimoni Pilihan:

“Sepanjang meladeni karya penulis tempatan berkaitan isu cinta, secara skeptikalnya sudah pasti cinta adam dan hawa yang bakal membumbungi jalan cerita. Namun begitu, Hilal Asyraf telah berjaya untuk bebas daripada kongkongan itu. Setiap cerpen melatari setiap aspek cinta yang wujud dalam diri manusia, baik kepada pencipta ataupun mmahkhlukNya. Semuanya disusun dengan baik serta dimainkan dengan alunan yang merdu iramanya. Kadang-kala seperti membaca diari hidup beliau pula. Sekiranya anda ditimpa masalah berkaitan sebarang aspek cinta dalam hidup anda, bacalah kumpulan cerpen ini, insyaAllah Allah akan membantu anda dalam menjernihkannya kembali.” - Saeed zubeir bin zahari, Pelajar tahun 3 Perubatan, Universiti Al-Azhar, Mesir.


“Luar biasa! Itu kata-kata yang saya dapat rumuskan buat manusia yang meletakkan nilai cinta pada aras yang tinggi sehingga mampu membuatkan mereka bergerak menjadi manusia yang luar biasa. Semuanya boleh didapati dalam buku ini, melihat cinta dari perspektif yang sebenar.” – Nurul Husna Mat Zaki, 23 tahun, Postgraduate Certificate Of Education, St Mary’s University College, London.

“1001 fahaman manusia tentang cinta. Yang menjadi kemahuan adalah yang diterjemahkan oleh hawa nafsu semata. Tetapi yang menjadi redha Tuhan adalah cinta yang dipelihara, iaitu yang membawa kita ke syurga. Simfoni Cinta menterjemah warna-warni cinta yang wujud didalam masyarakat dan sudah tentu mereka yang sedang mencari erti sebenar bercinta perlu sekali memilikinya!” – Danial Razali, Fiqh Wa Usuluhu,Tahun akhir, University of Yarmouk, Jordan.


Keistimewaan-keistimewaan yang diberikan kepada pembeli:

1 – Buat 50 pembeli pertama akan mendapat 50% diskaun. Dari RM19.90, akan menjadi RM9.95.

2 – Pembeli kepada eBook Kumpulan Cerpen Simfoni Cinta akan mendapat diskaun RM5 untuk membeli Baju Cinta Yang Sebenar.

3 – Pembeli kepada eBook Kumpulan Cerpen Simfoni Cinta akan mendapat diskaun 30% untuk membeli versi cetak Kumpulan Cerpen Simfoni Cinta. Versi cetak akan kami terbitkan di sekitar Majlis Perkahwinan HilalAsyraf of LangitIlahi pada tahun ini.

4 – 5 cerpen di dalam eBook Kumpulan Cerpen Simfoni Cinta tidak akan dimasukkan ke dalam versi cetak. Jadi, hanya yang membeli eBook sahaja akan dapat membaca 5 cerpen tersebut.

6 – eBook Kumpulan Cerpen Simfoni Cinta ini hanya terhad kepada 500 unit sahaja.


Tarikh Mula Penjualan: 14hb Februari 2012.

Tempat Yang Available Untuk Pembelian: Hanya di LangitIlahi Store.


sumber : langitilahi


2 kesan tapak kaki:

ekmal said...

ohh org skarang jual e-book je eh? sure experience dia lain..xleh nk pgg e-book..huhu

Silent Thinker said...

a'ah..senang kan..
tapi langitilahi kuarkan kedua-dua version..buku nnt kuar,if tak silap masa majlis kawin penulis

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Tinggalkan Link Kamu...Nanti saya pergi melawat Blog kamu pulak okey!

 

Copyright © 2011 Reserved to silent thinker
Design with love by CikBulat