Tuesday, January 24, 2012

Pictures Of The Year 2011 Contest


Photo contest lagi.
Menjoinkan diri kerana di tag oleh budak kecik si MuinsnikersDoodle.  Suka hati aje tag nama aku. lain kali minta izin dulu ok!
Actually aku memang suka join photo contest. Walaupun aku tak de kamera DSLR, aku tak berapa pandai ambik gambar, tak berapa pandai edit gambar TAPI aku suka ambik gambar.



sapa yang terasa nak join pictures of the year 2011 contest klik banner atas ok.

Dan
pictures of the year yang aku pilih adalah
gambar masa konvo kawan baik saya sejak kecik! Korang ada?


Kenapa aku pilih gambar ni?
Sebab aku suka! Boleh ke?

Ini gambar masa konvo syafa!
 She the only one kawan baik sejak kecik sampai sekarang. Ini yang baru dikatakan friend forever!.She's always disisiku dikala susah dan senang.  Aku happy bila tengok dia berjaya. Aku menangis tengok dia keluar dari DTC memegang segulung Ijazah.



Nak tag 3 orang. Senang cite aku tag sapa yang baca entry ini. Means sapa baca atau tengok atau terbukak automatik tertag! Okey. Macam kejam je.
Aq Naim
Miss Ezy Chiaki
Cik Zombie blog 








2 kesan tapak kaki:

Ezy Chiaki said...

saye lg xreti nk edit2 gmbr..
hihikk..
mekaseh tag!
insyaAllah nt saye join..
=)

khai said...

nice one sis!
good luck yup :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Tinggalkan Link Kamu...Nanti saya pergi melawat Blog kamu pulak okey!

 

Copyright © 2011 Reserved to silent thinker
Design with love by CikBulat