Monday, January 9, 2012

Aku dan herballife 1.




Aku dan herballife 1 seperti di title.Just nak update tentang saya dan jugak herballife.
Perlu ke nak cerita kat sini? Perlu sebab blog ini ibarat diari aku!
Blog aku so suka hati. Kalau rasa tak nak baca senang aja tekan aje button 'X' ok.

For the first time ambik herballife. Nak try keberkesanannya!.
Sebelum nak cerita dengan orang lain HARUS rasa dan mengalaminya. Kalau tidak takde experience la kan.

Berdasarkan apa yang aku tahu,tengok,dengar,baca dan sebagainya...Herballife sangat bagus!
Sapa nak KURANGKAN BERAT BADAN boleh TRY
sapa nak NAIKKAN BERAT BADAN boleg TRY jugak
sapa nak MAINTAINkan berat badan pun boleh TRY jugak.
Semua boleh! Nak dengan tak aje.


Masuk hari ini hari ketiga minum/makan Herballife.
So far cuba mendisiplinkan diri dengan setiap stepnya. nak berjaya kena ikut lah kan!

Herballife banyak produk dan aku ambik weight management. 
Kenapa? Sebab aku nak turunkan berat badan. Aku tersangatlah susah nak turunkan berat badan. Tak makan pun sama.makan pun sama.kecuali aku makan banyak memang naik lah.
So try it.
Aku ambik F1, Tea Mix dan Aloe vera.
first time minum serius cakap memang tak boleh terima!tekak aku terkejut weh. but now dah ok!


Wish me luck ok!
Usaha tangga kejayaan! 






p/s: kena shake hari-hari ikut jadual.kena disiplin!



1 kesan tapak kaki:

MLSC by Rina Isa said...

PENCINTA FASHIONS / HANDBAGS!
Jom temui kami di:
http://www.facebook.com/MrsLadysStylo
http://mrsladysstylo.blogspot.com/

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Tinggalkan Link Kamu...Nanti saya pergi melawat Blog kamu pulak okey!

 

Copyright © 2011 Reserved to silent thinker
Design with love by CikBulat