Thursday, December 15, 2011

Lirik Lagu Qing Fei De Yi (Ost. Meteor Garden)




Ohhh..Mau terbelit-belit lidah aku ni nak kena nyanyi lagu ni.
This is special utk malam Pra-graduasi Kelab BECC . We as a senior kena buat 1 persembahan. And selepas berbincang satu kelas. Eh satu kelas kelas? Macam beberapa orang je! 
Maka kami akan nyanyi lagu secara Medley. Pelbagai lagu Melayu, India, Cina and so on. Kelas kami 1 Malaysia ok!
dan salah satu lagu adalah lagu dari OST Meteor garden ni.

Qing Fei De Yi (Ost. Meteor Garden) 

* Nan yi wang ji chu ci jian ni Yi shuang mi ren de yan jing
Zai wo nao hai li Ni de shen ying Hui san bu qu
Wo ni de shuang shou gan jue ni de wen rou Zhen de you dian tou bu guo qi
Ni de tian zhen Wo xiang zhen xi Kan dao ni shou wei qu Wo hui shang xin Oh...

~ Zhi pa wo zi ji hui ai shang ni Bu gan rang zi ji kao de tai jin
Pa wo mei shen me neng gou gei ni Ai ni ye xu yao hen da de yong qi
Zhi pa wo zi ji hui ai shang ni Ye xu you tian hui qing bu zi jin
Xiang nian zhi rang zi ji ku le zi ji Ai shang ni shi wo qing fei de yi

** Shen me yuan yin Ya...
Wo jing ran you hui yu jian ni Wo zhen de zhen de bu yuan yi
Jiu zhe yang xian ru ai de xian jing Oh...

Repeat *~,**~


sumber : Qing Fei De Yi (Ost. Meteor Garden) lyrics



2 kesan tapak kaki:

Munnafendy said...

yup, mmg confirm terbelit lidah nyanyi ni!

Silent Thinker said...

huhu..tu la pasal..
ni blom masuk lagu filem hindustan "Mann" lagi..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Tinggalkan Link Kamu...Nanti saya pergi melawat Blog kamu pulak okey!

 

Copyright © 2011 Reserved to silent thinker
Design with love by CikBulat