Sunday, December 18, 2011

Blog direview: Terima Kasih Kaki Wayang!



Salam SEMUA.
Ahaaa. Selamat hari ahad. 
Terkejut aku tiba-tiba masuk komen dari Kaki Wayang yang bunyinya macam ni. Blog anda sudah diiklankan secara percuma di sini..sila lihat Image slider.. http://informations-the.blogspot.com/


Kaki Wayang ada buat segmen kaki wayang nak review blog
Dengan tak sengaja menjoinkan diri. Tanpa niat. Boleh kata macam tue ke? Whatever lah!
Rezekinya, dapat direview. Dan bestnya blog diiklankan di blog Kaki Wayang. Sila tengok Image Slider blog beliau!





D' Informationz
:: ini header blog Kaki wayang, Comel dan aku suka ::


Taraaa...
:: header blog yg bergerak-gerak dekat Image Slider blog Kaki Wayang ::


:: Review tentang blog aku yang tak seberapa ::
Mau baca?
Klik gambar ye!


Antara nasihat yang diberikan Kaki Wayang adalah

[1] Buang lagu 
Sebabnya tak semua suka dengar lagu-lagu bila bukak blog. Mungkin akan mengganggu!
Insyallah nanti aku fikirkan~

[2] Penulisan : Pelbagaikan lagi judul bacaan dan artikal. 
Selame ni aku buat kurang berjudul agaknya. Takpe akan diperbaiki.

[3] Letak 2 atau 3 entry sehari.
Ini bergantung kepada masa sebenarnya. If free memang boleh naikkan banyak entry. Akan diperbaiki jugak.

[4] Letak butang share.
Lebih banyak butang share. Jadi dapat mudah untuk share ke Social Network.  Sudah diletak.

Terima Kasih kaki wayang kerana telah memberikan kritikan dan teguran yang membina
Insyallah akan memperbaiki segala kekurangan tersebut.
Happy Blogging semua.


4 Blog lain yang direview adalah seperti di berikut:

The Official Blogsite EddySyrol


ARACHIS afiq. 


Afiqah Nabila 


Cer Citor







1 kesan tapak kaki:

alif ismail said...

Salam...

sambil-sambil berblog jom singgah skejap kat sini...

http://bloggeralif.blogspot.com/2011/12/tanya-pendapat-sweet-couple.html

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Tinggalkan Link Kamu...Nanti saya pergi melawat Blog kamu pulak okey!

 

Copyright © 2011 Reserved to silent thinker
Design with love by CikBulat