Wednesday, October 26, 2011

SEGMEN BEN ASHAARI DAN RAKAN BLOGGER


Selamat Hari Deepavali semua!
Mulakan hari ini dengan senyuman!

Segmen Ben Ashaari. Lama tak join. Hari ini terasa nak join.
Mau join sila klik bannner di bawah okey~



BEN ASHAARI


MENGENAI BLOG 


Blog saya. Tulisan saya. Fikiran saya. Dan segala-galanya tentang saya.
This is personal blog. Like a diary! 
Cerita tentang saya, family saya, kawan-kawan saya & apa saja
Apa nak tulis aku tulis. Apa nak kata akan aku kata. Apa aku nak share aku akan share.
Mahu tahu selanjutnya sila la rajin-rajin melawat blog saya yang tak berapa nak cantik ni ok..
Happy blogging semua!!




KENAPA BERBLOG


Kenapa aku berblog? Tak pernah terlintas kat fikiran pun nak berblog nie.
Tiba2 ja!  Mengisi masa lapang kot. Ini gara-gara try n error. aku memang suka bereksperimen!
1st tu tak paham plus tak reti. aku belajar2 sendiri. Lama-lama best pulak kan.
Masa addict tu hari-hari mesti post. BUT now kerana kesibukan duniawi agak jarang dan jarang mengepost entry atau cerita yang aku update @ tulis sendiri.



IDOLA DALAM BERBLOG


Fasihah sapuani


Budak Lelaki Sebelah Pintu


Zack Entry


Ben Ashaari







13 kesan tapak kaki:

Nadiah Jahari said...

Hai ,selamat berkenalan .Singgah dari blog yang sama .Jemputlah singgah ke blog Nadiah ;)

Syafiq Ahadin said...

Salam singgah dari saya, Syafiq Ahadin . :D

Same! Suka juga dengan blog En Hizami!

aRa ❤ aFiq™ said...

kunjungan bls ke cni.. sy ara :)

SpidermanHere said...

Salam ukhuwah tuan blog. Lina datang dari segmen yang sama. Dah follow blog ni. Kalau ada masa, jom terjah Lina balik :) http://koreanpoplovers-amalina.blogspot.com/2011/10/ben-ashaari-dan-rakan-blogger.html

DAYG ♥ said...

singgah sini cik mek molek :)

nice blog btw :DD

wanie wonek said...

singgah sini dan datang utk follow. jom terjah blog saya

Faz Abas said...

ni nak jemput singgah jugak...blog www.kisah-dan-kasih.blogspot.com. blog cerita2 pendek...

Ujie said...

assalamualaikum & salam kenal,
saya dari segmen ben. ^_^

KiMiE said...

Salam perkenalan.. Dari segmen yang sama :) - Follow blog kamu! - ^_^

Jom terjah : http://kimie-blog.blogspot.com

SERIUS BLOG KAMU LAWA!!

Miss Ayu Nushka said...

salam ziarah.dr segmen yg sama^^
ayu dh follow
jemput2 la singgah kat blog ayu pula

cikpjaz said...

Salam kenal dari cik pjaz, dtg singgah sambil follow =)

QmaRidh said...

salam perkenalan! dri segmen abg ben! jom singgah blog saya..

Arol Mubin said...

Salam perkenalan daripada Arol Mubin! :)

# Lambat terjah sini sebab ada masalah sikit ;
http://arolpunyeblog.blogspot.com/2011/10/berhenti-merungut-dan-belajar-untuk.html

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Tinggalkan Link Kamu...Nanti saya pergi melawat Blog kamu pulak okey!

 

Copyright © 2011 Reserved to silent thinker
Design with love by CikBulat