Monday, July 11, 2011

Multi Charger


Lately henfon SE c510 kesayangan aku buat hal. Ngade-ngade betul. Henfon hang terus tak boleh ON.
Damm! Memang nak kena campak parit kan TAPI aku sayang tau. Penat kumpul duit tu nak beli.

Susah weh bile henfon tak boleh ON. Huru hara hidup. terputus hubungan dengan mak aku!

Gara-gara henfon SE C510 buat hal. Maka khidmat SE K550 diperlukan kembali. Actually SE K550 ok je. Cuma masalah batery tak boleh cas! Kalu nak cas kena bukak batery & guna Multi charger! haishh malas betul tau . Nak bukak2, tunggu berjam-jam baru penuh. Tapi apakan daya. itu je caranya..Sebenarnya aku malas nak hantar repair!

Nampak multi charge bawah tu tak. Aku baru beli semalam. RM 23 tapi aku pow pow cina kedai tu dapat RM 20 je.







2 kesan tapak kaki:

Deeyaudeen Sabri said...

eh.. hp lame ni. mmg thn woo.. hehe :)

Silent Thinker said...

sejak tahun 2005 ni tau..problem hp ni cume tak boleh nak cas normally je..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Tinggalkan Link Kamu...Nanti saya pergi melawat Blog kamu pulak okey!

 

Copyright © 2011 Reserved to silent thinker
Design with love by CikBulat