Friday, May 6, 2011

Gambar Siapa Di Screen Handphone Saya


!                                                                     1 Blog 1 Informasi !

segmen oleh Hackers
:: actually hackers dah tamatkan tapi aku buat jugak!
2,3 hari sgt sibuk uruskan pasal praktikum.nak amk gambar tak jumpe camera kesayangan aku tue.
Tak kisah la..Blog aku ikut suka aku lah~lalalala..

see..gambar aku sendiri dekat wallpaper henfon aku yay!~


Kenapa aku bubuh gambar aku?kenapa tak bubuh Bf aku ke? sbb aku takde bf..motif aku cakap camtue pulak. Aku bubuh gambar aku sebab ni henpon aku kan.bukan henpon adik aku ke.anak buah aku yang comel lagi cute tu.
kan ke senang kalu henpon aku tercicir,. org yang berniat balik mungkin akan pulang kot kan~yg jahat tu faham2 je lah kan..




4 kesan tapak kaki:

Hackers said...

hahhaa..last minit punya ye...
thanks sbb join...

Silent Thinker said...

join aja..
sory en hackers..agak sibuk hal2 duniawi..
huhu!

sue perbs.. said...

hehe... dulu2 pun sy suka letak gmbr sndiri.. sebab.. sama jugak la sebab nya

fRaMe+LenSeS said...

terbaik perkongsian ni. terima kasih. ;D

Nadh suka dengan blog kamu, perkongsian kamu, Jum Nadh nk pomot, join contest Aku Ingin Berubah sahabat Nadh,,.

Mungkin kita leh sama-sama sampaikan message positive pada masyarakat dengan perkongsian dalam ni plak.. :D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Tinggalkan Link Kamu...Nanti saya pergi melawat Blog kamu pulak okey!

 

Copyright © 2011 Reserved to silent thinker
Design with love by CikBulat